U-landstræner skal stå i spidsen for nyt Aarhus-hold

16x9
SK Aarhus-spillere i kamp mod Team Esbjerg Foto: Ole Nielsen / Scanpix Denmark

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger bliver den nuværende ungdomslandstræner Heine Eriksen træner i den nye klub Aarhus United.

SK Aarhus lukker efter denne sæson og genopstår under det nye navn Aarhus United efter sommerferien. Og det bliver ifølge TV 2 SPORTs oplysninger med Heine Eriksen i trænerstolen.

Mellem jul og nytår fik den nuværende ligaklub SK Aarhus beskeden om, at klubbens hovedaktionær ville trække sig til sommer. Derfor ville klubben gå konkurs, hvis den inden da ikke formåede at finde en ny hovedaktionær.

Siden da har nye kræfter forsøgt at stable Aarhus United på benene. Klubben har endnu ikke præsenteret det økonomiske grundlag for den kommende sæson, men trods usikkerheden er en ny mand nu på plads til cheftrænerposten.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Heine Eriksen eller folkene bag Aarhus United.

Heine Eriksen, der har været ansat i Dansk Håndbold Forbund siden 2008 og seneste trænet U18-landsholdet på damesiden, skal nu i gang med at samle et næsten nyt ligahold i Aarhus.

SK Aarhus-profiler som Mette Tranborg, Anna Sophie Okkels, Lærke Christensen og Mathilde Juncker har allerede fundet nye klubber, efter det kom frem, at klubbens hovedaktionær trak sig fra projektet.

Aarhus-holdet ligger dog lige nu på 9.-pladsen i Primo Tours Ligaen med god afstand til nedrykningspladserne, så Aarhus United kan med al sandsynlighed se frem til ligabold i den kommende sæson.

Stort transferoverblik: Sådan bliver din klub forstærket