Håndbold

Dansk landsholdsspiller skal under kniven: Er ude i et halvt år

Lasse Andersson blev knæskadet i weekends Champions League-kamp, og mandag blev det bekræftet, at danskeren er ude i seks måneder.

Lasse Andersson skiftede sidste sommer KIF Kolding-København ud med FC Barcelona, hvor skrev under på en fireårig kontrakt.

Med danskeren i startopstillingen tog det spanske storhold lørdag en sikker sejr over polske Wisla Plock i Champions League. Anderssons kamp sluttede dog brat, før uret havde rundet fem minutter. 

Som følge af en scoring landede venstrebacken nemlig forkert, hvorefter han rullede rundt på gulvet med hånden på knæet. Efter behandling måtte Andersson måtte humpe skadet fra banen, assisteret af holdets lægehjælpere. Han kom ikke på banen igen.

Mandag kom tilbagemeldingen på de efterfølgende lægeundersøgelser, og de viser, at den 23-årige dansker heller ikke kommer på banen igen foreløbig.

Han er nemlig nødt til at blive opereret, da han har pådraget sig en slem ledbåndsskade i venstre knæ. På baggrund af resultatet, har klubben derfor også selv meldt ud, at de først forventer, at Andersson er klar igen om et halvt år. 

Dermed misser Andersson sæsonafslutning, hvor Barcelona-holdet ellers er med helt fremme i kampen om både liga- og Champions League-titlen.