Håndbold

Viborg-assistent stopper: Har fået nyt job

Allan Heines højre hånd, Bo Rudgaard, forlader holdet efter denne sæson. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Viborg skal på jagt efter en ny assistenttræner.

Det står klart, efter at det tirsdag er kommet frem, at Bo Rudgaard stopper efter denne sæson.

- Jeg har valgt at stoppe i Viborg HK til sommer efter 2 fantastiske år. Beslutningen er ikke taget pga. utilfredshed med noget som helst, og skal i min verden ikke ses som et fravalg af Viborg HK, men derimod som et tilvalg af noget andet. Jeg har kort og godt fået et fantastisk tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til.

- Når jeg kiggede på alle brikkerne og hele vejen rundt om mit liv, passede de nye kort bare lidt bedre sammen. Derfor vælger jeg at stoppe samarbejdet og sige ja tak til de nye udfordringer, siger den snart forhenværende assistenttræner i en pressemeddelelse.

Hvad det ’fantastiske’ tilbud helt konkret er, kommer Bo Rudgaard og Viborg ikke nærmere ind på i pressemeddelelsen.

I stedet understreger klubben, at de er kede af at skulle sige farvel til Bo Rudgaard.

- Vi er selvfølgelig kede af ikke at have Bo med på holdet til næste sæson, men vi har også fuld forståelse for, at han gerne vil ud og prøve kræfter med nye udfordringer. Bo er en fantastisk træner og utroligt vellidt blandt spillerne og i administrationen. Vi ønsker ham derfor også held og lykke med de nye udfordringer, lyder det fra direktør i Viborg HK Henrik Dahl.

Bo Rudgaard kom til Viborg HK i 2015, hvor han overtog ansvaret for Viborg HKs U18 piger. Samtidig blev Bo tilknyttet ligaholdet som assistenttræner for Allan Heine.