Håndbold

Anne Mette Hansen er lettet efter hendes hemmelighed er sluppet ud

Landsholdsbacken Anne Mette Hansen havde svært ved ikke at fortælle om sit skifte til storklubben Györ. Nu er hun lettet og glæder sig.

Hvis du kigger godt efter, kan du måske se, at Anne Mette Hansens kropsholdning har ændret sig lidt, efter hendes skifte til storklubben Györ er blevet offentliggjort.

- Det er jo lige som, hvis man har en eller anden hemmelighed, man gerne vil sige, men man ikke må. Så er det rart endelig at få det ud. Det letter lige lidt på skuldrene, og det er fedt at kunne snakke om det uden at skulle gå og gemme det, siger Anne Mette Hansen til TV 2 SPORT.

Selvom det gør indtryk, når en klub, der har været i Champions League-finalen i fire ud af de seneste fem sæsoner, ringer, så var det alligevel svært at tage den store beslutning om det tre-årige skifte.

Og det har udfordret den unge backs fokus på sin nuværende klub København Håndbold en smule.

- Der er selvfølgelig rigtigt mange tanker, der kører rundt i hovedet, om hvorvidt det er det, man skal gøre, og om det er det rigtige. Og hvad der sker, hvis man siger ja eller nej, men jeg synes, det er gået okay, og jeg har haft nogle gode folk til at hjælpe mig, siger Anne Mette Hansen.

Det er ikke helt uden sommerfugle i maven, at Anne Mette Hansen tager de cirka 1200 kilometer fra København til Györ i det nordlige Ungarn næste sommer.

Det er en helt ny tilværelse, hun tager hul på. Og netop alt det nye, har hun en forventning om, vil rykke hende.

- Jeg håber da helt klart, det er med til at udvikle mig. Både som håndboldspiller, men også som menneske. Og det mentale i det hele med at flytte til udlandet uden jeg kender nogen overhovedet. Det er et stort skridt, men jeg glæder mig, siger Anne Mette Hansen.

Tror du, det bliver svært?

- Det bliver rigtig svært. Også det første stykke tid. Men jeg er klar til at tage udfordringen op.