Håndbold

Esbjerg-spiller stopper karrieren for at blive gravid

Susanne Kastrup Forslund og Ida Bjørndalen har allerede meddelt, at de stopper karrieren. Nu følger Tove Seest efter.

På torsdag lige omkring klokken 21.00 kan karrieren være forbi for tre Team Esbjerg-spillere.

Her spiller vestjyderne sin sidste kamp i grundspillet - og alt andet end en sejr vil med statsgaranti afslutte sæsonen for de forsvarende mestre, der samtidig er afhængig af et nederlag til Odense Håndbold.

Bliver bare et af de to kriterier ikke opfyldt misser Team Esbjerg slutspillet.

Tidligere har Susanne Kastrup og Ida Bjørndalen meddelt, at de slutter karrieren efter denne sæson. Og nu har Tove Seest truffet samme beslutning.

Dermed kan kampen mod TTH Holstebro blive karrierens sidste for den vestrehåndede fløj og back.

- Tiden er inde til at prøve noget andet i livet end håndbold på topplan, og jeg og min kæreste, Carsten, vil rigtig gerne have et barn, siger Tove Seest til Team Esbjergs hjemmeside.

Seest kom til Esbjerg fra Team Tvis Holstebro i 2011, og har i sine godt 200 kampe fået både DM-sølv og -guld.

-  Kampen torsdag aften kan komme til at betyde vanvittigt meget på det personlige plan. Vi er flere spillere, der stopper karrieren, og hvis sæsonen slutter, vil det have stor betydning at få sagt ordentligt farvel til vores store publikum, siger Tove Seest.

Uden for håndboldgulvene har fløjlspilleren i et par år været ansat som Business- og Eventchef - og parterne er i dialog om et fortsat samarbejde.

Du kan se om kampen mod TTH Holstebro bliver den sidste i karrieren for både Tove Seest, Susanne Kastrup og Ida Bjørndalen eller om Team Esbjerg overhaler Odense og træder ind i slutspillet, når TV 2 SPORT sender live fra alle kampe i Primo Tours Ligaens sidste spillerunde i grundspillet.

Det er på torsdag klokken 18.30.