Håndbold

Pytlick: Vi var alle andres ønskemodstander

Jan Pytlick forstår godt, at Viborg ser Odense som det svageste hold i slutspillet. Han havde også valgt Odense, hvis han kunne.

Som det dårligst placerede slutspilshold er Odense et oplagt valg som kvartfinalemodstander.

Det synes både Viborg, der som treer i grundspillet havde mulighed for at udpege ønskemodstanderen – men også Jan Pytlick, der er træner i Odense. Han har en idé om, at Odense er de andre slutspilsholds ønskemodstander.

- Vi var godt klar over, at dem, der havde mulighed for at vælge, nok ville vælge os. Hvis jeg selv stod i samme situation, så tror jeg også, jeg ville trække os, siger en ærlig Jan Pytlick til TV 2 SPORT.

Viborgs træner Allan Heine begrunder valget med, at Odense er det pointmæssigt dårligste slutspilshold. Jan Pytlick ser derimod på odenseanernes trup, der på det seneste har været plaget af en blanding af både skader og graviditeter.

- Vi har ikke meget at gøre med, men vi må se, om vi ikke kan få delt ressourcerne godt over de her kampe.

Slutspillet fungerer sådan, at nummer et og to i grundspillet går direkte i semifinalen. Nummer tre kan vælge modstander i kvartfinalen, mens de to øvrige slutspilshold altså møder hinanden i to eller tre kampe, afhængigt af resultaterne.

Jan Pytlick erkender, at kvartfinalekampene mod Viborg bliver en udfordring. Men han tror på, at Odense kan overraske.

- Jeg mener, vi har mulighed for at true dem, siger han om de kommende opgør.

Kvartfinalerne står mellem Viborg HK-Odense Håndbold og København Håndbold-Silkeborg Voel.

FC Midtjylland og Nykøbing Falster er allerede semifinaleklar.