Håndbold

Afsløring: Gravholt skifter til rumænsk håndbold

Den tidligere landsholdsstreg fortsætter karrieren i rumænske Dinamo Bucuresti fra den kommende sæson.

Meget lidt er sluppet ud om Mette Gravholts fremtid, siden den tidligere landsholdsstreg i december annoncerede sit farvel i Nykøbing Falster til sommer.

Forleden lagde Gravholts veninde og klubkammerat Kristina Kristiansen et billede på Instagram, der viste Gravholt skrive under på sin nye kontrakt. Stregspilleren har dog ikke ville fortælle noget om sin kommende klub.

Men nu kan TV 2 SPORT fortælle, hvor Gravholt fortsætter karrieren.

Gravholt flytter til Rumænien, hvor hun fra næste sæson skal spille for den rumænske klub Dinamo Bucuresti. Det bekræfter klubbens direktør, Constantin Caliman, der fortæller, at Gravholt har underskrevet en toårig aftale og vil blive præsenteret i løbet af næste uge.

Dinamo Bucuresti spiller lige nu i den næstbedste række i Rumænien og må ikke forveksles med storklubben CSM Bucuresti, der vandt Champions League i sidste sæson og netop har hyret danske Helle Thomsen som ny træner.

Dinamo Bucuresti kæmper for at rykke op i den bedste række og spiller en afgørende oprykningskamp på torsdag.

TV 2 SPORT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Mette Gravholt selv.