Håndbold

Gravholt vil lokke 'Mulle' til udlandet: - Har ikke prøvet for sidste gang

Mette Gravholt og Kristina Kristiansen i en ordenlig krammer på det danske landshold. Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Mette Gravholt skifter til sommer til Dinamo Bucaresti, og hun har ikke givet op i håbet om at få Kristina 'Mulle' Kristiansen med - på et tidspunkt.

Når Mette Gravholt efter denne sæson flytter til Rumænien, hvor hun skal spille for Dinamo Bucaresti, bliver det uden hendes gode veninde Kristina 'Mulle' Kristiansen. I hvert fald i første omgang. 

- Jeg har virkelig prøvet at overtale hende, men hun er ikke klar endnu, så hende må jeg undvære. Og det tænker jeg også er meget godt for os. At prøve at komme væk fra hinanden igen, sagde Mette Gravholt for to uger siden til TV 2 SPORT.

Den tidligere landsholdsspiller har dog ikke opgivet håbet om at få den mangeårige holdkammerat på både landshold og i klub til den rumænske hovedstad på et tidspunkt. 

- Jeg skal ikke være sen til at give en anmeldelse af byen, og det er ikke sidste gang, jeg prøver at få hende med, uddyber Mette Gravholt nu til TV 2 SPORT. 

- Vi er vildt tætte, og vi synes begge to, det kunne være sjovt at prøve noget sammen. Men altså, 'Mulle' er det største tryghedsmenneske i verden, og det er ikke sikkert, at jeg nogensinde får hende med ud, tilføjer den 32-årige stregspiller. 

At venskabet er tæt kommer ikke som en overraskelse, og det blev yderligere bekræftet, da Kristina Kristiansen mandag lagde et billede på Instagram af Mette Gravholt, der satte sin signatur på kontrakten med den rumænske klub. 

- Så er der skrevet under - min bedste veninde på nyt eventyr, skrev playmakeren til billedet. 

Dinamo Bucarestis direktør, Constantin Caliman, fortalte mandag til TV 2 SPORT, at Mette Gravholt har skrevet under på en to-årig kontrakt, og at hun vil blive præsenteret i løbet af næste uge.