Håndbold

Gudmundur har fået nyt job efter dansk landstrænerpost

Danmarks tidligere landstræner Gudmundur Gudmundsson har fået nyt job. Det bekræfter han over for den islandske avis Visir.

For præcis en måned siden stoppede Gudmundur Gudmundsson som landstræner for det danske herrelandshold i håndbold, hvor han overlod ansvaret til Nikolaj Jacobsen. 

Den 56-årige islænding skulle dog ikke bruge lang tid som arbejdsløs, da han, ifølge det islandske medie Visir, torsdag kunne fortælle, at han på mandag sætter sin underskrift på en ny kontrakt. 

Gudmundsson kunne ikke fortælle meget mere, udover at afvise en tilbagekomst til bankbranchen, som de islandske medier ellers havde spekuleret i. 

- Projektet er sportsrelateret, men det må vise sig, hvad det er, siger Gudmundur Gudmundsson, der tidligere har været ansat i den islandske bank Arion Banki. 

Islændingen, der i sommer vandt OL med det danske landshold, har tidligere været sat i forbindelse med det tyske landshold. De spekulationer blev dog manet til jorden, da det tyske håndboldforbund valgte at ansætte Christian Prokop som ny landstræner. 

Gudmundur Gudmundsson har - udover jobbet som dansk landstræner - også stået i spidsen for det islandske herrelandshold og Rhein Neckar Löwen i den tyske Bundesliga. 

TV 2 SPORT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Gudmundur Gudmundsson.