Håndbold

Rutineret målvogter: - Vi har stadig gode chancer

KIF tabte hjemme til Aalborg i slutspillets første runde, men holdets målmand mener stadig, at der er muligheder for en god placering i gruppen.

Tidligt søndag aften erobrede Aalborg førstepladsen i slutspillets gruppe 1 med en udesejr på 29-27 over KIF.

Resultatet betyder, at KIF ligger sidst uden point, mens Aalborg, som havde to point med over fra grundspillet, går i front med fire af slagsen.

Det hårdtprøvede KIF-mandskab har igennem hele sæsonen haft svært ved at finde niveauet, og det var da også på yderste mandat, at de sikrede sig en plads i slutspillet.

På trods af søndagens nederlag var holdets målvogter, Kasper Hvidt, alligevel tilfreds med præstationen.

- Jeg synes, vi fik vist, at vi i den grad er konkurrencedygtige. Vi har haft tendenser til at hænge med hovedet i svære perioder under kampene, men det så vi slet ikke i dag. 

- Om det er fordi det er slutspillet aner jeg ikke, men vi fik i hvert fald vist, at vi stadig har noget at lave i turneringen, lød det fra Hvidt.

Stadig gode chancer

Selvom KIF med søndagens nederlag allerede har fire point op til førstepladsen, mener den tidligere landsholdsspiller stadig, at holdet har muligheder i turneringen.

- Nu har vi fem kampe tilbage, og Skjern næste gang. Vi vandt derovre sidste gang, og de har jo sådan set sat sig selv under pres med nederlaget i går (lørdag, til GOG, red.).

- Aalborg kan blive svære at hente, de er fire point foran, men både GOG og Skjern har vi gode chancer for at hente - hvis vi vinder vores kampe, men hvis ikke man kan vinde, så har man heller ikke noget at lave her.

KIF's kamp mod Skjern spilles på lørdag, og du kan følge med direkte på TV 2 fra klokken 16.05.