Håndbold

Dommer lægger sig fladt ned efter afgørende brøler: - Jeg kunne grave mig ned

Mors-Thy vandt med ét mål over BSV på en scoring kort før tid, hvor der blev taget en dobbeltdribling.

Bjerringbro-Silkeborg var rasende efter nederlaget på 25-24 til Mors-Thy.

De forsvarende danske mestre står nu med to nederlag i to kampe i slutspillets gruppe 2, men BSV burde som minimum have fået et enkelt point ud af kampen mod Mors-Thy.

Udeholdets Nickolei Jensen havde bolden med ti sekunder igen og lavede tydeligt dobbeltdribling, men dommerne fløjtede for mål, da Jensen kort efter dobbeltdriblingen scorede.

- Der er ti sekunder tilbage der. Vi kan godt nå at lave et mål. Vi er i hvert fald blevet snydt for et point, og vi havde muligheden for at tage to, sagde BSV-spilleren Nikolaj Markussen til TV 2 SPORT.

Den ene af kampens to dommere, Jesper Kirkholm Madsen, så situationen igennem kort efter kampen, og han lagde sig fladt ned.

- Det er en klar dommerfejl. Jeg er så ærgerlig, som nogen kan være. Jeg kunne grave mig ned. Det er ikke en fejl, der skal laves. Det er fuldstændig håbløst. Jeg forstår godt, nogle er sure, siger han til TV 2 SPORT.

Han forklarer, at hans øjne slet ikke var på Nickolei Jensen.

- Jeg står lige bagved og meget tæt på den første dribling. Typisk kigger vi længere frem på banen end det, der ligger lige foran os. Det kan sagtens være det, der sker.

Dommer i kampen mellem BSV og Mors-Thy, Jesper Kirkholm Madsen, erkender, at den afgørende scoring ikke skulle have talt. Video: Bo Bentsen

Med nederlaget er slutspillets gruppe 2 åbnet fuldstændig op. BSV havde med andenpladsen i grundspillet to point med sig. Det samme antal point står Mors-Thy og Ribe-Esbjerg noteret for, mens TTH Holstebro har tre point.

TTH og Ribe-Esbjerg spiller netop nu. Kampen kan ses på TV 2 SPORT.