Håndbold

Aalborg erobrer sikkert semifinaleplads - GOG bliver sorteper

Aalborg besejrede søndag aften Skjern i sidste slutspilskamp og sikrede sig en plads i semifinalen. GOG vandt samtidig over KIF, men går ikke videre.

Grundspilsvinderne fra Aalborg Håndbold sikrede sig søndag en plads i DM-semifinalen efter en sikker 32-24-sejr over Skjern, der allerede inden kampen var sikker på at gå i semifinalen.

Dermed vinder Aalborg puljen foran netop Skjern.

I puljens anden kamp storsejrede GOG over KIF Kolding København med 32-20. Men selvom fynboerne ender med samme antal point som både Aalborg og Skjern, så bliver GOG sorteper, da de har den dårligste placering med sig fra grundspillet.

I semifinalen skal Aalborg møde BSV, mens Skjern støder sammen med Ribe-Esbjerg.

Ved pausen førte nordjyderne 18-13, og i anden halvleg formåede værterne at holde Skjern på behørig afstand. Dermed ender tre hold på ni point i slutspillets gruppe 1, hvor KIF blev bundskraber med nul point. 

Ved pointlighed er det altså placeringerne i grundspillet, der er afgørende for, hvem der er videre. Her sluttede Aalborg foran Skjern, der igen sluttede foran GOG. 

Skjern er sandsynligvis fint tilfreds med nederlaget i Aalborg, da det betyder, at vestjyderne i semifinalen står over for overraskelsen Ribe-Esbjerg. Aalborg skal op imod de forsvarende mestre fra Bjerringbro-Silkeborg.