Vores træner

Her er de 10 kandidater til Vores Træner 2017

Vores Træner - nu kan du stemme. TV 2 SPORT

Juryen har udvalgt de 10 bedste kandidater til Vores Træner.

Foråret igennem har TV 2 SPORT opfordret til at nominere de bedste lokale håndboldtrænere til Vores Træner - konkurrencen, hvor årets træner kåres.

Juryen har set alle indstillingerne igennem og udvalgt de 10 bedste kandidater.

Vores Træner

Juryens 10 kandidater

Per Jessen

Per Jessen

Per Jessen

Navn: Per Jessen

Alder: 56

Kælenavn: Charlie.

Klub: Skagen Håndbold klub

Derfor er vores træner den bedste: Per er både formand, træner og aktiv spiller i Skagen Håndbold klub. Heldigvis for dansk Idræt findes der ulønnede frivillige ledere stadig, og Per P. Fra Skagen er en fantastisk eksempel på den helt uundværlige skare.

Per har selv spillet håndbold for barns ben og er stadigvæk aktiv som formand, træner og spiller for Skagen håndbold, som lige er rykket op i serie 2. Og trods hans alder og efterhånden en del skavanker, piver Per aka Charlie aldrig. Han er forgangsmand både på banen og på sidelinjen.

Derudover  træner Per halvdelen af klubbens hold lige fra u 10 drenge til herre senior.

På 8. år er han formand for Skagen HK og næstformand for hallens bestyrelse, så han kender sin klub og hjemmebane ned til det mindste. Faktisk står han også i spidsen for den lokale afdeling af Dansk håndbold forbunds DHF håndboldskaravane. Der bla.har kørt håndbold for sjovt for 6-9 årige og total håndbold. Det har gjort at klubben har fået flere spillere.

Per har ikke kun spillet håndbold. Som aktiv i håndbold og fodbold har han været med til store kampe. I Skagen Ik's Jyllandsserie fodboldhold var han i 1987 med til at besejre Brøndby i pokalturneringen i en kamp der gik over i dansk fodbold historie. Og som håndboldspiller har han været med til at spille i Jyllandsserien med Skagen HK og mødt større hold og hold i pokaltuneringen som Hjørring og Ålborg KFUM.

Per er altid klar og forberedt til træning og kamp. Også selvom hans arbejde til tider kræver en tur til Hjørring for at skifte en sikring eller hvis han har haft døgn vagt er han altid klar, glad og motiverende til træning og kamp.

Det husker vi bedst vores træner for: Når klubben hjælper til arrangementer er Per altid den første som melder sig og den sidste som går hjem. Per var med till at stå for at arrangere SHK's deltagelse i træf på toppen gennem årene. Det gav et stort overskud til klubben. Han er SHK årlige Bingo banko opråber og han gør det fremragende. I forbindelse med Bingo banko og sponsore er Per den store primus motor for at få penge, gaver og tøj til klubben. Han har sørget for at klubbens brugte spilletrøje bliver sendt til Skagens skolen i Gambia.

Per overnatter gerne i hallen med u-10 drengene for at styrke sammenholdet og motivationen. Vi er en lille by med mange sportstilbud og Per er med til at få nye spillere til klubben og her i blandt også de nye integrations børn, tager han sig meget af, for at de kan få en god integration.

I klubben er der klubaften on onsdagen. Per deltager altid og leger med ungerne og taler med forældrene. Han er utroligt vellidt af forældre og forældrene er aldrig bange for at komme til ham hvis der er problemer.

Han er en fantastisk ven og altid klar til at hjælpe hvis folk har brug for det. Per har trænet sin egen datter. Tit træner fædre sine egne børn og stopper når de bliver store. Per har aldrig sat spørgsmåls tegn ved om han skulle blive ved.

Per en en undværlig blæksprutte for Skagen HK. Og som han selv siger. "For mit vedkommende har de mange oplevelser sammen med glade håndboldspillere været det hele værd".

Hvis det ikke var for Per var Skagen HK ikke det det er i dag.

Foto: TV 2 SPORT

Birgitte Henriksen

Birgitte Henriksen

Birgitte Henriksen

Navn: Birgitte Henriksen

Alder: 46

Kælenavn: Vores Birgitte 

Klub: Gødvad GIF

Hold: U10 og alle de andre hold, der mangler en hånd 

Dette motto beskriver vores træner: Håndbold er for ALLE

Derfor er vores træner den bedste: Fordi hun er primus motor for hele håndboldafdelingen i Gødvad GIF... lige fra rengøring, caféen, planlægning af stævner, jule-, fastelavns-, sommer- og afslutningsfest, cykelrally (indsamling til spillerdragter og stævner til de forskellige hold), afholdelse sommerhåndbold for både U6, U8 og U10

Det husker vi bedst vores træner for: Altid parat til at give en hånd med... og er tit iværksætteren!

Vores træners største bedrift: Sommerhåndbold år efter år af flere årgange... og tager endda ekstra fri fra arbejde for, at det kan lade sig gøre

Foto: TV 2 SPORT

Christian Thomasen

Christian Thomasen.

Christian Thomasen

Navn: Christian Thomasen

Alder: 43 år

Kælenavn: Chriller

Klubnavn: SMIFF’09

Hold: To damehold, et U4/U6-hold samt alle andre hold som mangler en ekstra hånd.

Dette motto beskriver vores træner: Kæmp for det, der står på jeres venstre bryst (klublogoet).

Derfor er vores træner den bedste:

De små klubber lever endnu – og det gør de i bedste velgående, hvis de vel at mærke huser nogle mennesker, som har den helt rette klubånd. Et sådan menneske finder du i SMIFFs håndboldafdeling, og han er til alt held VORES TRÆNER.

Christian er det man vil kalde en ægte ’’SMIFF’er’’. Christian startede med at spille håndbold i klubben, da han var 14 år, og har lige siden ikke været til at slippe af med. I dag træner han hele dameafdelingen, som indbefatter ca. 25-30 damespillere. Foruden det træner han ligeledes et U4/U6-hold. Derudover er han selv aktiv spiller på klubbens herrehold, sidder i Korshøjhallens bestyrelse, er næstformand i hovedforeningen samt sidder i SMIFFs støtteforening. Christian vægter lokalsporten enormt højt og brænder for at gøre en forskel for klubben.

Christians enorme engagement i klubben er, om muligt, endnu større, når det kommer til alle hans spillere. Christian er først og fremmest interesseret i os som håndboldspillere. Men vigtigst af alt, så interesserer han sig for os som mennesker. Er der problemer på hjemmefronten, i skolen, på jobbet osv. så ved alle i klubben, at man trygt kan komme til Christian – og når det er på plads og snakket igennem, så kan vi alle spille bragende håndboldkampe! Christian er altid villig til at yde den lille ekstra indsats for at få tingene til at fungere. Han henter gerne en spiller i Århus for at få personen med til kamp, kører ud og ser modstanderne spille eller sørger for sociale arrangementer.

Foruden det er Christians primære fokus altid at udvikle og dygtiggøre os som et hold, mens det sekundære fokus ligger på den individ-orienterede udvikling. For som Christian altid siger – ’’ingen kan vinde håndboldkampe alene’’. Han kæmper for, at alle vores hold rummer spillere som sammen er gode, fremfor at have nogle hold, hvor kun enkelte individer bærer holdet. Hermed ikke forstået at Christian ikke gå op i at udvikle hver enkel spiller. Han er der altid med gode råd, vejledning, et klap på skulderen eller en krammer.

Hans store forkærlighed for klubben smitter af på os alle. Vi er alle villige til at kæmpe ’’røven’’ ud af bukserne for det logo, der sidder på vores venstre bryst. Det er der kun en mand, der er skyld i. – OG DET ER VORES TRÆNER

Det husker vi bedst vores træner for:

At han hver tirsdag, torsdag og søndag møder trofast op på trods af, at han har måtte aflyse og udskyde utallige familiefødselsdage, fester, golfturneringer og mange andre private arrangementer.

Vores træners største bedrift:

Da han for seks sæsoner siden formåede at samle dameafdelingen, da den var ved at gå opløsning. Han var mand for at genskabe dameafdelingen på ny med et nyt forstærket sammenhold på tværs af holdene. Og vigtigst af alt, så har han formået at bibeholde det sammenhold. Det er vi ham evigt taknemmelige for. Havde Christian ikke valgt at melde sig som træner for de seks sæsoner siden, så er vi sikre på, at SMIFF håndboldafdelingen havde set helt anderledes ud den dag i dag!

Foto: TV 2 SPORT

Dorthe Engemand

Dorthe Engemand

Dorthe Engemand

Navn: Dorte Engemand

Alder: 50

Kælenavn: Lange

Klubnavn: IK-Vest / Ranum

Dorthes motto må bestemt være: JAMEN I MÅ FORSTÅ,  AT DET ER DET SOCIALE I SPORTEN - SOM ER DET ALLER VIGTIGSTE!

Derfor er vores træner den bedste: Det er umuligt, at sige TAK for den indsats som Dorthe Engemand bidrager med i vores klub IK-Vest / Ranum. IK Vest ligger i Ranum i Vesthimmerland - en lille landkommune på 37.000 indbyggere - her formår Dorthe, at udvise at selv en lille kommune og lille klub kan noget stort.

Dorthe træner ugentlig og frivilligt 4 hold i håndbold; drenge hold - pige hold og damehold i håndbold. Dorthe deltager endvidere i kampe hver weekend - på frivillig basis og som træner henter og bringer hun gerne alle børn. Således, at alle børn uanset social status få mulighed for, at deltage på lige fod.

Når håndbold sæsonen slutter - ja så tror alle jo, at Dorthe holder pause / men nej da ..... hun starter da et pige fodboldhold op.
Dorthe du er for vild.....TAK

Ikke nok med med, at Dorthe er frivillig træner - så er hun faktisk også idemand og ikke mindst koordinator for, at IKV er repræsenteret ved samtlige sports arrangementer i miles omkreds. Det gælder div. cups i hele landet og små ferier med vores piger.
Et tilbud som andre klubber fremhæver IKV for.

Vores træners største bedrift: Så den største bedrift er ikke hvilken sejr som er størst - men hvordan vi skaber og er sammen om en bold.
Og hun har jo ret - for vores børn, skaber venskaber på tværs af skoler og landsbyer takket være Dorthe og hendes arrangement.

Dorthe har været frivillig træner og aktiv håndboldspiller i ca. 100 år - nååå nej for hun er 50 år - men lige så længe, at alle kan husker.....min. 25 år. Men hvem tæller.....?

TAK DORTHE.

Foto: TV 2 SPORT

Lars Tetzlaff

Lars Tetzlaff

Lars Tetzlaff

Navn: Lars Tetzlaff

Alder: 31 år

Kælenavn: Hunsedunse

Klubnavn: AB Håndbold

Hold: U12-Piger

Dette motto beskriver vores træner: Han har styrke han har mod, han har AB i sit blod. Han kan føle han kan mærke, han har AB’s U12Piger i sit hjerte.

Derfor er vores træner den bedste:

 • God til at pleje sammenholdet
 • God til sociale arrangementer (Julebingo, Bowling, klatring, Biografture, pizzaspisning, vandkampe osv.)
 • Ekstratræninger (Strandhåndbold, i hallen osv.)
 • Meget ambitiøs og dygtiggør sig hele tiden via kurser.
 • Sørger for sponsortøj til både træning og kamp (Hjemmebane, udebane tøj og anførerbind)
 • Lange referater lagt på Facebook efter hver kamp.
 • Optager individuelle videoer, redigerer dem og sender dem personligt og med gode råd.
 • God til at inddrage pigerne i træningsmetoder.
 • Fidusbamse (Poop) som gives for en god kamp eller kampens detalje.
 • Venskabsklubber - Besøgt og har haft besøg af klubber fra Fyn og Jylland.
 • Udfordrer os hele tiden, bl.a. med træning sammen med U12 og U14-drengene samt U14-pigerne.
 • Bidrager også til klubben på mange måder. Står bl.a. for sommerskole, kamppåsætning, hjemmeside osv…
 • Arrangerer træninger med andre klubber, så vi også lærer dem lidt at kende.

Det husker vi bedst vores træner for: At han hele tiden tænker håndbold, og lever og ånder for sporten.

Vores træners største bedrift: Sportsligt at være ubesejret siden november, kun tabt 4 kampe og vundet 63 i hele sæsonen.

I sæsonen vundet 5 guldmedaljer og 1 sølv ved stævner, samt vundet A1-rækken.

Foto: TV 2 SPORT

Nickie Lindgaard

Nickie Lindgaard

Nickie Lindgaard

Navn: Nickie Lindgaard

Alder: 28

Kælenavn: Tommeline eller Boss/Chef

Klubnavn: Helsingør Håndbold

Hold: Speciel olympics holdet, Udviklingsholdet (Helsingør Håndbolds Handicap Hold)

Dette motto beskriver vores træner:

 • Bliv ved med at kæmpe!
 • Vi sidder ikke ned når vi træner
 • I kan det samme som alle andre

Derfor er vores træner den bedste:

 • Hun forstår os
 • Behandler os som "normale mennesker"
 • Hård og stiller krav til os, selvom det til tider er svært
 • Bruger tid på os, også uden for træningstiden. fx. tilbringer hun tid med os over i vores tilholdssted "Spuc" og styrketræner med en af holdets spillere på efterspørgsel af spillerens mor, da hun kan have svært ved altid at indgå i de forskellige øvelser i træningen.

Det husker vi bedst vores træner for:

 • Stiller krav til os - Selvom vi hver især har vores udfordringer, så formår hun at sætte passende krav til os, hver og en.
 • Hendes altid gode humør, undtagen når vi fjoller ;)

Vores træners største bedrift:

 • Vundet Helsingør kommunes Handicappris 2016
 • Vundet Helsingørs Handicapråds Årets handicappris 2016
 • Guld i regionsmesterskabet i handicap C. række.
Foto: TV 2 SPORT

Danni Bach Müller

Danni Bach Müller

Danni Bach Müller

Navn: Danni Bach Müller

Alder: 28 år

Kælenavn: Dan

Klubnavn: Amager Håndbold (Holdfællesskab mellem Amager SK og Tårnby HK)

Hold: U16 piger og Amager Håndbold Akademi

Dette motto beskriver vores træner: Sammenhold er nøglen – sammen er vi stærkest.

Derfor er vores træner den bedste: Danni kom ”hjem” til Amager i sæsonen 15/16 og blev en del af et holdfællesskab der skulle være med til at tilbyde et fornuftigt håndboldtilbud på øen. U16 pigerne formåede den første sæson at skabe fine resultater, på trods af sammenlægning af piger fra to moderklubber, hvilket i høj grad skyldtes Dannis engagement både på og uden for banen. De gode resultater er fortsat i den indeværende sæson, hvor pigerne og Dannie har formået at spille sig i U16P Liga efter jul. Danni brænder for håndbolden, og for sine pigers succes, og man er ikke i tvivl om at håndbolden er indlejret i hans DNA.

Udover hans daglige gang med U16 pigerne, er han medstifter på Amager Håndbold Akademi, som er et tilbud for børn på Amager i årgang U10-U16. Sammen med andre frivillige bruger han 3 eftermiddage om ugen på at udvikle børnene individuelt både som spillere, men også som mennesker. Akademiet har haft stor succes siden dets start sidste sæson. Akademiet har været med til at gøre Danni til et forbillede for mange af de yngre spillere, som ved deltagelse i Akademiet arbejder med en dygtig og nærværende træner.

I løbet af sæsonen er han med til at arrangere og være træner ved både træningslejre, håndboldskoler og ikke mindst sociale arrangementer for ikke kun egne spillerne, men også for klubbens andre trænere. Han er i høj grad et aktiv, der er med til at skabe sammenhold og klubfølelse, som ellers kan være svært at finde nu til dags.

Dannis udadvendte personlighed og engagement i holdfællesskabet og de to moderklubber, har gjort ham til et kendt ansigt i hallerne, hvor han tilbringer størstedelen af sin frie tid, og følger med på sidelinjen når alt fra de mindste til de ældste spiller kamp. Derudover hjælper han gerne til både til træning og kamp, hvis andre trænere skulle have brug for hjælp.

Det husker vi bedst vores træner for: At være en mand med passion og drivkraft, som er med til at definere håndbolden på Amager. Et engagement der smitter af på ikke kun hans egne spillere, men på spillere i alle aldre, forældre, trænere og andre håndboldinteresserede der færdes i hallerne. Derudover har han været med til at sætte Amager på håndboldlandkortet, og herved være med til at skabe et træningsmiljø, der kan konkurrere med de selv de bedste klubber.

Vores træners største bedrift: Danni har opnået meget gennem sine mange år i håndboldens verden, men to bedrifter beskriver Dannis tid indtil videre i Amager Håndbold.

At føre U16 pigerne til en ligaplads i sæson 16/17, hvilket i høj grad skyldes ligeså meget indsatsen på banen, som uden for banen. Liga pladsen handler i for sig ikke om at være en del af de bedste hold i Danmark for Danni, det handler om at med vilje og engagement har både Danni og pigerne bevist at det er muligt at skabe resultater, selvom ingen andre rundt om i håndbold Danmark, måske har troet lige så meget på projektet, som han selv har. Det handler for Danni om at sætte sig nogle mål og drømme, og sørge for at alle arbejder hårdt for at nå derhen og gennem arbejdet udvikle sig individuelt og som hold.

At stifte Amager Håndbold Akademi og dermed være med til at give børnene endnu flere muligheder for at udvikle sig som håndboldspillere og udvikle deres menneskelige relationer.

Foto: TV 2 SPORT

Christina og Thomas

Christina & Thomas Jensen

Christina og Thomas

Navn: Christina & Thomas Jensen

Alder: 41 år begge to

Kælenavn: Hr. & Fru Jensen

Klubnavn: ØHK Hedensted

Hold: U12 pige 1

Dette motto beskriver vores træner:

 • Bag enhver succesfuld mand står en stærk kvinde
 • Et opmuntrende ord under en fiasko er mere værd end én times ros efter en succes
 • For at lykkes, skal dit ønske om succes være større end frygten for fiasko
 • De siger altid at modstanderne skal have masser af kærlighed, og med det mener de, at vi skal tackle igennem i forsvaret
 • Det er noget sjusk – når det bliver sagt, så ved vi, at det ikke er godkendt fra bænken.
 • Sovs – betyder mas/angrebsfejl, og sådan har de mange sjove udtryk.

 

Derfor er vores trænere de bedste: ØHK Hedensted har 4 U12 pigehold med ca. 40 spillere – hvor vi træner på tværs af holdene og på de enkelte hold. Vi vil gerne nominere vores trænere, fordi de for os gør en ekstraordinær indsats.

De er super engagerede, og kommer altid velforberedte til træning, hvor de også selv er aktive. De har også forventninger til os, hvilket vi godt kan lide. De er gode til at differentiere i forhold til kompetencer, og få det bedste frem i alle spillere. De skaber spilleglæde ved at rose, guide og give feedback. De skaber engagement og initiativ ved at give hver enkelt spiller ansvar og troen på egne evner. De gør altid træningen meget lærerig, og er gode til at motivere hver enkelt spiller. De ser altid muligheder fremfor begrænsninger. De er vindertyper, og hader at tabe.

De er ekstrem vellidte af alle på holdet. De er både meget seriøse og super sjove at være sammen med. De er altid i et fantastisk godt humør, og det smitter os alle, vi griner altid meget sammen med dem. Der er en rigtig god balance i det hele. De er meget konstruktive og rigtig gode til at give positiv feedback – når de giver kritik, kommer de altid med løsninger, og vi bliver inddraget. Vi ved, hvor vi har dem, da de siger tingene ligeud, og de kan give skideballer uden at virke sure.

De er der altid for os – de bruger meget tid på holdet. De skaber sammenhold ved bl.a. at åbne deres hjem for os, afholde hyggeaften med pizza og quiz, tage med til håndboldstævner mm. Hygge og socialt samvær på holdet er helt i top.

Det mest beundringsværdige er den tid de bruger på vores hold, set i lyset af deres personlige forhold. Desværre blev Christina ramt af kræft for et år siden, men de valgte alligevel at fortsætte trænergerningen med os, hvilket vi er dem dybt taknemmelige for. Christina har været igennem behandlinger siden sidste sommer og er det stadigvæk, trods det deltager de begge i træning, kampe og stævner. De har en kæmpe tro på livet og det lærer vi af. Selvom de begge er hårdt ramt, har de et fantastisk overskud, som de øser ud over spillerne. Når de er nedtrykte og kede af det, mærker spillerne det aldrig, det er en fantastisk egenskab at have.

Vi ser op til Christina og Thomas, og selvom vi måske ikke altid viser det til hverdag, så er vi meget taknemmelige for, at de er vores trænere.

Udover de bruger oceaner af tid både på og med os, så har de også 3 børn, fuldtidsjob, villa, hund, have og campingvogn – de er simpelthen for sejeJ

Det husker vi bedst vores trænere for: De elsker at snakke inden kampene – og efter kampene. De er gode til at hjælpe, såfremt man ikke forstår en angrebsåbning eller andet – og vi har lært rigtig mange angrebsåbninger. De nyder at være sammen med os, og vi nyder at være sammen med dem. Det er ikke altid håndbold, vi snakker om, men også om det der sker i det private liv. Deres gode humør og engagement for holdet og håndbolden. Den tro vi har fået på egne evner gennem det sidste år. Sjove træningspas og gode kampe. Sociale arrangementer og stævner. Fællesskabet.

Vores træners største bedrift: De har rykket os enormt meget håndboldmæssigt, og vi har samtidig haft det sjovt. Der udover har de lært os, at man med livsglæde og vilje kan komme langt både på og udenfor banen.

Resultatmæssigt er vi ubesejret i vores A-pulje i 2. halvdel af sæsonen 2016/2017 i kreds 6. Vi er rigtig glade for, at vi kvalificerede os til kredsmesterskaberne og blev nr. 2. Vi kvalificerede os til DM i Hvidovre, hvor det blev til flere tætte kampe mod rigtig dygtige AA-hold fra hele Danmark. Det var en rigtig god oplevelse at være til DM, og vi er meget glade for, at vi fik muligheden af Christina og Thomas.

De brænder virkelig for trænergerningen, og udvikler spillerne hver for sig og sammen, de har en enorm viden indenfor håndbold og ledelse. Alt det gør dem berettiget og egnet til at vinde.

Vores trænere fortjener helt sikkert at vinde.

Foto: TV 2 SPORT

Kirsten Westphalen

Kirsten Marie Kappelgaard Westphalen

Kirsten Westphalen

Navn: Kirsten Marie Kappelgaard Westphalen

Alder: 51 år

Klubnavn: Løve-Høng

Hold: U12 drenge, U16 drenge, Dame serie3

Dette motto beskriver vores træner: FART FART FART

Derfor er vores træner den bedste: Kirsten ser alle spillere, både den talentfulde der har spillet i mange år og den helt uerfarne som lige er startet.

Kirsten formår at holde alle til ilden ved at se på hver enkelt spiller og tilrettelægge og turde udfordre dem. Det gælder både u12, u16 drenge og ja selv damerne.

Kirsten følger altid op og holder øje med alle har det godt og fungerer socialt. Man slipper ikke med et " jeg kommer ikke i dag" Kirsten er lidt en blæksputte og mor for alle.

Kirsten kommer altid med en forklaring til den enkelte spiller på hvorfor han eller hun sidder over i en kamp.

Det husker vi bedst vores træner for: Kirsten er alle vegne, altid i hallen, har tid til alle, både børn og voksne og glemmer ikke nogen. Holder øje med alt fra skader til alm. trivsel.
og følger altid op på spillerne.

Vores træners største bedrift: Kirstens største håndboldmæssige bedrift må være at hun var proff. spillende træner i Grækenlands bedste række i 1år og næstbedste række i 2 år.

Foto: TV 2 SPORT

Andreas Krebs

Andreas Krebs

Andreas Krebs

Andreas Krebs

Navn: Andreas Krebs

Alder: 24

Kælenavn: Krebs

Klubnavn: Nøvling

Hold: U12 piger – efter 9 Maj U14 piger

Dette motto beskriver vores træner: Is i maven – Ro på – hellere tabe en god kamp end vinde en dårlig

Derfor er vores træner den bedste: Andreas er en fremragende træner, fordi han holder af pigerne, spillet, han kan lide at vinde men ikke for enhver pris. Der er en positiv tilgang til det at spille, tab og vind er ok. bare man giver det man har for sine holdkammerater. Fairplay er i højsædet. Han formår at flytte pigerne der hvor de er, med dem i centrum.  Han har fået et super hold ud af piger som har meget forskellige forudsætninger. Nogen har spillet siden de var 4 år, andre ganske få år. Alligevel er de gode sammen som et hold.

Men allervigtigst er det sociale, til træning grines der, men arbejdes. Andreas spiller selv i 2. division , er børneformand i Nøvling IF, han arrangere nogen fantastiske events for børne/ungdoms afd, er under oplæring som hovedarrangør på klubbens tur til Prag hvert 2 år, han er i år kåret som ”VIP foreningens ildsjæl under 25 i Aalborg”, men alligevel er fællesspisning sammen med pigerne højeste prioritet en lørdag aften..

Der er en respekt og kammeratlighed spillerne og Andreas imellem, som er unik.

Er der lektier som skal laves, og spilleren ikke lige kan hitte ud af det, så er Andreas klar med hjælp. Pigernes nøgleord var: hyggelig, udvikler os, hjælpsom, sjov, dygtigt, presser mig på den gode måde, stoler 100 på ham, støtter os i alt..

Vi forældre nyder også godt at at vores børn trænes af en ambitiøs en ung mand, som arbejder med udvikling frem for sejr. Grin i stedet for frustration. Vi er meget heldige over at Andreas gider sit frivillige arbejde i sådan en grad, at vores piger, såvidt muligt lever i hallen, med et super netværk, som værner om dem, imens den kærlighed Andreas har til spillet og klublivet langsomt overføres til dem. Derved integreres de i et godt sundt klub liv. Andreas er heller ikke bleg for at råbe os forældre op, hvis vi forældre ikke helt husker vores plads på sidelinjen. Så får vi lige en fast med ordentlig påmindelse om vores rolle i hallen, derved værner han så fint om vores piger og deres klub.

Det husker vi bedst vores træner for: Han er der altid for os uanset hvad !

Vores træners største bedrift: At træne os 😊 til at blive de spillere vi er i dag – At blive ”VIP foreningens Ildsjæl under 25” i Aalborg.

At sikre 22 unge piger har haft en fantastik sæson.. Som kulminerede med en tur til Prag, for AA og B holdet blev blandet for at sikre en god sportlig og social oplevelse, fremfor resultater.. De kom dog alligevel.

Forældre og spillere omkring Nøvlings U12 piger, kan kun krydse fingre og håber I at ser ligeså meget en kæmpe stjerne i Andeas K som vi gør. Han fortjener den anderkendelse, som det at kåret som ”vores træner” 2017

Men uanset hvad der sker så er Andreas K, VORES TRÆNER !!!!

Foto: TV 2 SPORT

Frem til fredag den 19. maj kl. 10.00 har I kunne stemme blandt kandidaterne, men afstemningen er nu slut. Vinderen offentliggøres mandag den 22. maj.

Afstemning

Resultatet af afstemningen offentliggøres mandag den 22. maj.

Hvem skal være Vores Træner 2017?

Vinderen af konkurrencen bestemmes endegyldigt af juryen blandt de tre kandidater, der har fået flest stemmer fredag den 19. maj kl. 10.00.

Juryen består af:

 • Jakob Larsen, tidl. træner for GOG, kommende træner for Nykøbing Falster
 • Michael V. Knudsen, tidl. spiller på landsholdet Bjerringbro-Silkeborg
 • Stine Bjerre Jørgensen, vært TV 2 SPORT
 • Allan Hvid, redaktionschef TV 2 SPORT
 • Bo Jakobsen, adm. direktør, Santander Consumer Bank

Vinderen af konkurrencen kan se frem til en tur for to til VM i Tyskland til december, mens hele holdet får en træningsaften med Bent Nyegaard. Derudover får træneren et træningssæt, 15 håndbolde og drikkeflasker til holdet.

2. præmien er et træningssæt til træneren, 15 håndbolde og drikkeflasker til holdet.

3. præmien er 15 håndbolde og drikkeflasker til holdet.