Håndbold

Ligaklub transformerer sig – nye spillere, nyt logo og nye trøjer

Ringkøbing Håndbold har spillet den sidste kamp i klubbens lyserøde trøjer. Den nye uniform prydes af et nyt logo.

Det bliver et moderniseret hold, der efter sommerferien skal repræsentere Ringkøbing Håndbold i damehåndboldligaen.

Klubben har efter en årrække i lyserødt præsenteret et nyt logo på en ny, bordeaux spilletrøje. Meget passende skal trøjen også bæres af en række nye spillere efter sommerferien.

- Vi har eksisteret i ti år, og så synes vi, vi skulle prøve noget nyt, fortæller sportschef og bestyrelsesformand i klubben Lars Buhl, til TV 2 SPORT.

Klubben præsenterede mandag den svenske højreback Linnéa Claeson, og ifølge Lars Buhl er der flere nye ansigter på vej.

- Vi er i gang med at få de sidste brikker på plads, så hele truppen er på plads til næste sæson.

Drejer det sig om mere end én spiller?

- Ja, det er nok det dobbelte.

Klubbens nye trøjer er opstået i et samarbejde med andre klubber i Ringkøbing, så også badminton- og fodboldspillere skal spille i bordeaux.

Logoet forestiller en panterpote, der griber om en bold. Det erstatter klubbens tidligere logo med et sejlskib, og hver panterklo dækker over én af klubbens værdier: Ærlige, ambitiøse og stolte vestjyder. Panteren er valgt, da den er 'kraftfuld, majestætisk og respektindgydende'.

- Vil gerne have noget mere kreativitet og power i logoet. Det synes vi, vi har skabt med det nye logo og farveskiftet, fortæller Lars Buhl.

Efter sommerferien overtager Mads Brandt trænerjobbet efter Lars Rasmussen, der som bekendt skal til Siofok. Det er dog ikke alting, der laves om i den vestjyske klub. Ringkøbing har netop forlænget kontrakten med Louise Gundesbøl Sørensen.