Håndbold

Tønder præsenterer nyt trænerteam

Det bliver i denne kulisse, Torben Sørensen skal dirigere Tønder-spillerne i de næste to sæsoner. TV 2 SPORT / TV 2 SPORT

Ligaklubben TM Tønder har fundet erstatningen for Claus Lyngsøe i 1. Division.

Når TM Tønder tager hul på endnu en sæson i landets bedste række, så bliver det med Torben Sørensen som den dirigerende mand på sidelinjen.

Den nuværende Otterup-træner får Mark Bendixen som assistenttræner, når han rykker en række op i hierarkiet og overtager det sønderjyske ligahold. Torben Sørensen har tidligere spillet for klubben.

- Jeg har altid haft en drøm om at komme tilbage til TM Tønder, og projektet tiltaler mig meget. Jeg glæder mig rigtig meget til udfordringen, og jeg er bevist om at det er nogle ”store sko at fylde ud” efter Claus. Der er lagt et godt grundlag, og jeg skal ikke ændre spillestilen radikalt, men stille og roligt sætte mit præg på holdet, siger han til klubbens hjemmeside.

Assistenttræner Mark Bendixen har i denne sæson været træner og konsulent i Skjern Håndbold, hvor han primært har beskæftiget sig med klubbens hold i 2. Division og U18-ligaen.

Både Mark Bendixen og cheftræner Torben Sørensen har skrevet under på en toårig kontrakt.

TM Tønder sluttede i denne sæson næstsidst i håndboldligaen. Holdet fik 13 point og måtte ud i tre nedrykningskampe mod Skive, inden endnu en sæson i den bedste række blev sikret.