Håndbold

Michael V. Knudsen beskylder norsk stjerne for skuespil

BSV-stregspilleren mener, det ikke klæder Sander Sagosen at lade sig falde så let i dueller under håndboldkampe.

Der var masser af nerve, spænding og intensitet, da Aalborg Håndbold tirsdag aften vandt over Bjerringbro-Silkeborg i den første DM-semifinale.

Men ifølge BSV-spilleren Michael V. Knudsen var der lidt for meget af noget andet. Han mener nemlig, at Aalborg-spillerne faldt lidt for let i de fysiske dueller.

Særligt den norske stjerne Sander Sagosen, der skifter til Paris SG efter sæsonen, får kritik af Knudsen.

- Sagosen er en spiller med så høj kvalitet, og han har leveret så stærkt for både klub og landshold, og så synes jeg ikke, det klæder ham og andre at spille på den måde. Det er noget, vi skal have ud af sporten, siger han til Ekstra Bladet.

De to spillere havde flere dueller i løbet af kampen, hvor der blev tacklet igennem.

Men især én episode i første halvleg fik Knudsen til at blive sur. Da hans hold var i angreb blev han skubbet flere gange på stregen, hvorefter han skubbede Sagosen igen.

Nordmanden faldt til jorden, og dommeren gav straks Knudsen en udvisning. Hvilket stregspilleren brokkede sig over hele vejen ud til bænken.

TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard forstår også godt Knudsens irritation.

- Skal vi ikke bare sige, vi giver Michael V. Knudsen et lille plus. Jeg kan godt forstå han er arrig.

Det er dog ikke kun Sagosen, der bliver beskyldt for at filme. Michael V. Knudsen mener, der er tale om et generelt problem blandt spillerne i ligaen.

- Hvis der er noget, jeg ikke kan lide i håndbold, så er det skuespillere, der fremprovokerer den slags. Når dommerne hopper på det, er det selvfølgelig til deres fordel, det kan jeg godt se. Men jeg synes ikke, det klæder sporten – absolut ikke, uddyber han til Ekstra Bladet.

Michael V. Knudsen og BSV får mulighed for at få revanche for onsdagens nederlag, når de lørdag klokken 14.10 spiller hjemme mod Aalborg i den anden DM-semifinale. Den kamp kan du se på TV 2.