Håndbold

BSV-profil: - Sagosen kan være et svin på håndboldbanen

Lørdagens kamp mellem BSV og Aalborg blev spillet på fysikken, hvor Allan Damgaard og Sander Sagosen havnede i flere episoder uden om selve spillet.

Det blev en meget fysisk affære, da Bjerringbro-Silkeborg hjemme vandt med 29-27 over Aalborg Håndbold i den anden semifinalekamp lørdag eftermiddag.

Der blev kæmpet hårdt for stort set hver eneste scoring, og i flere situationer kammede det også over for flere af spillerne.

- Det bølgede frem og tilbage, og vi ender med at stå med to point, men først og fremmest blev der virkelig gået til 'vaflerne'. Jeg tror, det er noget, vi kan lide i begge lejre, fortæller BSV-spilleren Allan Damgaard.

Den hårdkæmpende playmaker var med til at skrue intensiteten i vejret, og havnede også selv i flere situationer uden om selve spillet, specielt med Aalborg-stjernen Sander Sagosen.

- Han er jo først og fremmest en fremragende håndboldspiller, men han kan også godt være et svin på en håndboldbane – det kan han altså. Så der bliver givet og taget lidt, og det bliver der nok igen på tirsdag.

Sagosen selv lagde dog ikke særlig meget i bataljerne efter kampen.

- Det er slutspil, så der er tryk på og der er gang i den. Sådan er håndbold, lød det fra nordmanden.

Sander Sagosen skubber til Stefan Hundstrup efter en tackling. Video: TV 2 SPORT

Generelt er Allan Damgaard tilhænger af fysiske kampe som lørdagens udgave mod Aalborg, selvom det selvfølgelig ikke skal blive alt for meget.

- Det er lige som en herrekamp skal være. Vi går til stregen begge hold, og vi krydser også nogen gange stregen. Vi skal være gode til at spille hårdt, for det er fedt, men vi skal lige passe på, at vi ikke skader hinanden.

- Der blev gået til den, og der var ikke nogen, der fik noget forærende. Der er en DM-finale på højkant, og den lader vi ikke slippe fra os.

Se interviewet med Allan Damgaard her:

Allan Damgaard fra BSV mener, at Sander Sagosen kan være et svin på en håndboldbane. Video: TV 2 SPORT

Det tredje og afgørende møde spilles i Aalborg tirsdag aften kl. 20.30, og du kan se kampen direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.