Håndbold

København har kurs mod DM-guld - men der er plads til forbedringer

Trods udesejren mod Nykøbing Falster i den første DM-finale ser København Håndbold endnu større potentiale. 

København Håndbold kom lørdag et skridt nærmere sit første mesterskab med udesejren på 29-26 over Nykøbing Falster i den første DM-finalekamp hos kvinderne. 

Trods det fornemme resultat mener træner Claus Mogensen, at holdet kan levere endnu bedre, når den anden finale spilles i København på lørdag.

- Vi fik en rigtig god start og fik dem sat under pres i kontraspillet. Det gav os ro og tryghed, for det var det, vi havde aftalt. 

- Vi var meget tro mod vores taktik, men jeg synes faktisk også, der er plads til forbedring, så vi kan godt lægge lidt på til på lørdag, siger Claus Mogensen til klubbens hjemmeside. 

Træneren fik også brugt godt af bænkens bredde.

– Jeg er også glad for, at vi har så mange spillere, som byder ind gennem kampen. Det var sgu en flot holdpræstation, roser Mogensen. 

Landsholdsspilleren Anne Mette Hansen, der tegnede sig for tre mål lørdag, glædede sig over sejren, men så samtidig også plads til forbedring. 

– Vi holdt os til konceptet og til de aftaler, vi har indgået i forsvaret, hvorfor vi gav Ine (målvogter Ine Stangvik, red.) gode betingelser i målet.

- Men jeg synes, der er nogle ting, vi skal rette til, så det er godt, at vi har en uge nu til at forbedre det, siger venstrebacken Anne Mette Hansen. 

Med mindst uafgjort i den anden finale er København Håndbold dansk mester, mens Nykøbing Falster skal vinde for at tvinge finaledysten ud i en tredje og afgørende kamp på hjemmebane.