Håndbold

TV 2-vært opdager stor fejl for sent: ’Det gjorde jeg bare ikke’

Aalborg Håndbolds Martin Larsen fik sig noget af en overraskelse, efter holdet tirsdag aften havde spillet sig i DM-finalen.

- Tillykke med det danske mesterskab.

Sådan lød beskeden fra TV 2 SPORTs håndboldvært Morten Ankerdal til Aalborg Håndbolds Martin Larsen.

Problemet var bare, at det nordjyske hold kun havde kvalificeret sig til DM-finalen og dermed endnu ikke spillet den endnu.

- Jeg skal runde udsendelsen af, men samtidig får jeg nogle beskeder i øresneglen. Jeg vil egentlig bare ønske Martin Larsen tillykke med finalen, men får i stedet sagt tillykke med mesterskabet, siger Morten Ankerdal efterfølgende om episoden.

Undskyldningen kom ikke i tv

Både Martin Larsen og TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard reagerede prompte på udmeldingen fra Ankerdal.

Larsen kiggede med et overrasket blik over på Nyegaard, som om han efterspurgte en reaktion fra håndboldeksperten. Nyegaard valgte da også at afbryde Ankerdal.

Her gik det op for studieværten, hvad han havde sagt. Hvorefter han undskyldte og tog sig til hovedet i ærgrelse.

På dette tidspunkt var håndboldudsendelsen allerede rundet af, og der var sat andre billeder på. Dermed nåede Ankerdals beklagelse ikke at komme med i tv.

'Nu bliver jeg slagtet i Skjern'

Ankerdal kunne ikke lade være med at grine af sin brøler, som også havde fået Larsen og Nyegaard i godt humør.

- Nu bliver jeg slagtet i Skjern (Aalborgs finalemodstander i finalen red.). Årh, det gjorde jeg bare ikke. Hvorfor sagde jeg nu det, lød det fra Ankerdal, som dagen derpå fortæller lidt om tankerne, der strømmede gennem hans hoved.

- Det går først op for mig efter udsendelsen, hvad jeg har sagt, så det var ikke godt. Min første tanke var, at nu får jeg Skjern på nakken.

Aalborg Håndbold og Skjern spiller den første DM-finale torsdag den 25. maj.

Se episoden med Morten Ankerdals undskyldning øverst i artiklen. I videoen herunder kan du se, hvordan det så ud for seerne, som ikke nåede at få Ankerdals undskyldning med.

Morten Ankerdal nåede ikke at undskylde sin forudsigelse af det danske mesterskab, inden der blev skiftet til reklamer. Video: Ronni Burkal Nielsen