Håndbold

KIF fjernet fra ’den sorte liste’: Vi har det udmærket

Traditionsklubben KIF Kolding København må igen skrive kontrakter, efter at DHF har onsdag aften har givet grønt lys.

Det har været et problem hele sæsonen igennem. Men nu er det løst.

På håndboldens mindst eftertragtede liste står der ikke længere KIF Kolding København. Onsdag aften blev de nemlig taget af Dansk Håndbold Forbunds ’sorte liste’ og kan igen skrive kontrakter. Det sker, efter at KIF har indleveret et tilfredsstillende regnskab. Det bekræfter forbundets økonomichef, Per Lauritsen, over for TV 2 SPORT, der dog ikke vil uddybe.

I KIF Kolding København-lejren blev nyheden – naturligvis – modtaget positivt.

- Vi har det udmærket. Vi er glade for det. Så kan vi komme videre i vores proces, siger klubbens administrerende direktør, Jens Boesen, til TV 2 SPORT.

- Det er en helhjertet indsats af rigtig mange mennesker, som har bakket op om klubben, der er skyld i, at det har kunnet lade sig gøre.

Trods den gode nyhed, mener Boesen ikke, at klubben er i mål endnu.

- Det er et arbejde, der begynder nu, og så må vi se, hvad der sker, siger han og ville helst ikke komme nærmere ind på, hvordan de vil håndtere, at det nu igen er muligt at skrive kontrakter.

- Hvis vi ønsker det (at skrive kontrakter, red.), så kan vi det.

Og hvordan ser de ønsker ud?

- Det afhænger af, hvordan budgettet ser ud næste år.

Er I i gang med at tænke på, hvilke kontrakter I vil skrive?

- Det er vi da. Men det tager vi stille og roligt, og vi sætter os ned og laver en grundig evaluering på, hvad vi skal og vil nu. Det er vigtigt for os at vide, at vi kan tegne, og så må vi se, siger han.

Boesen vil ikke sætte navn på, hvilke spillere de undersøger muligheden for at skrive kontrakt med.

KIF Kolding København kom i denne sæson i slutspillet på en ottendeplads i grundspillet. I slutspillet formåede de ikke at sætte point på kontoen.