Håndbold

Succestræner blev opsagt - men nu fortsætter han

Ribe-Esbjerg og Claus Uhrenholt er blevet enige om præmissen for en kontraktforlængelse, fortæller træneren.

Claus Uhrenholt fortsætter med stor sandsynlighed alligevel som træner i håndboldklubben Ribe-Esbjerg.

Uhrenholt var ellers blevet opsagt af klubben med henblik på en forhandling af en ny kontrakt. Men nu er de to parter nået til enighed.

Det fortæller succestræneren til TV 2 SPORT. JydskeVestkysten skrev i første omgang historien.

- Vi har snakket sammen i dag, og præmissen for en etårig kontraktforlængelse er på plads, men det er indholdet ikke, så kontrakten er ikke underskrevet. Opsigelsen er ude af verden, men nu skal vi finde ud af, hvad der skal stå i kontrakten, og så skal det på plads, at en genforhandling skal ske tidligt i næste sæson, og for mig er det før jul, siger han til TV 2 SPORT.

Claus Uhrenholt har i denne sæson stået bag klubbens største sportslige resultat nogensinde, da holdet nåede frem til DM-semifinalen.

Det er mig, der har været med til at skabe det, som vi har præsteret i denne sæson

Claus Uhrenholt

Alligevel har han og klubben haft svært ved at blive enige om en ny kontrakt. Hvilket i starten af maj fik ham til at udtrykke frustration over den manglende afklaring.

- Det er ikke mig, der har trukket det i langdrag - det er Ribe-Esbjerg. Derved har man mere eller mindre sat en pistol for panden af mig, sagde han i starten af maj til ritzau.

Over for TV 2 SPORT fortæller han, hvorfor han på trods af den store uenighed alligevel vil fortsætte i klubben.

- Det er mig, der har været med til at skabe det, som vi har præsteret i denne sæson. Jeg har været med til at bygge det op, og nu vil jeg selvfølgelig også gerne lægge et yderligere lag på det hold, der kommer næste år. Og så er det klart, at jeg i fremtiden gerne vil stå med en medalje på et tidspunkt.

Hvis det som forventet ender med en forlængelse, kommer Uhrenholt til at fortsætte som en del af trænerduoen med Jan Leslie. Det har de allerede gjort i løbet af foråret.

Samtidig siger Uhrenholt farvel til posten som sportschef, som fremover bliver besiddet af Sune Agerschou.