Håndbold

EM-billetten er sikret: - Vi er kommet et skridt videre

Landstræner Nikolaj Jacobsen er meget tilfreds med sejren over Holland, og han mener, at landsholdet har rykket sig efter onsdagens kamp.

Selvom Danmark var rejst til Holland uden de største profiler, var det alligevel intet problem at tage en sikker sejr i onsdagens EM-kvalifikationskamp. 

- Vi fik spillet noget af det, vi gerne ville. Tingene begynder at sidde på rygraden af spillerne, så vi er kommet et skridt videre, fortæller landstræner Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT efter kampen.

Hollænderne startede ellers kampen godt, men der skulle ikke gå lang tid før Danmark satte sig på kampen, og gik til pause med en føring på 10-18. 

- Vi leverer en fin kamp og var koncentrerede det meste af vejen. Vi skulle lige vende os til 5-1-forsvaret i begyndelsen af anden halvleg, det havde vi ikke forberedt os så meget på.

Nye landsholdsspillere som Jacob Holm, Simon Hald, Jacob Bagersted, Martin Larsen og Tim Sørensen fik spilletid i onsdagens storsejr, og landstræneren er tilfreds med præstationerne. 

- Jeg er glad for, at vi fik set en masse spillere i dag, og heldigvis gjorde flere af dem en god figur, mener Landstræneren, der samtidig påpeger, at én ting er vigtigere end noget andet.

Sejren er det vigtigste. Så den er jeg mest tilfreds med, for det betyder rigtig meget i forhold til seedningen.

Danmarks næste og sidste opgave i EM-kvalifikationen bliver på hjemmebane mod Letland søndag aften, og du kan følge opgøret direkte på TV 2 fra klokken 20.00.