Håndbold

Håndbolddirektør dybt berørt over brand: - Jeg beder til Vorherre, at ingen er kommet til skade

Aalborg Håndbold holder til dagligt til i Gigantium, der lige nu står i flammer. Direktøren, der er meget berørt, følger begivenhederne fra sin ferie.

Idrætsarenaen Gigantium står onsdag i flammer.

Det er selve håndboldarenaen i det store kompleks, der er ild i. Det er hjemmebanen for de danske mestre i herrehåndbold, Aalborg Håndbold.

Direktøren for Aalborg Håndbold, Jan Larsen, er på ferie i øjeblikket, men herfra følger han situationen meget nøje på diverse internetmedier.

Og billederne fra Aalborg har ramt ham hårdt.

- Det giver selvfølgelig et gip i maven. Puha, jeg bliver sådan helt følelsesmæssigt berørt.

- Nu beder jeg bare til Vorherre om, at der ikke er nogen mennesker, der er kommet til skade. Der er rigtigt mange mennesker, der arbejder derude, så det vigtigste er jo bare, at der ikke er sket nogen noget, siger Jan Larsen til TV 2 SPORT og fortsætter:

- Og så gør det selvfølgelig også ondt at se, at vores arbejdsplads står i brand. Det giver lige sådan et sug i maven, det kan jeg godt mærke.

Branden hærger fortsat arenaen, og direktøren har derfor endnu ikke noget overblik over skaderne. Og han kan derfor ikke sige, hvilke konsekvenser det får for håndboldmestrene. 

- Jeg kender selvfølgelig ikke omfanget endnu, men man kan da se på billederne, at det ikke ser godt ud. Men lad os nu håbe, at de dygtige brandmænd får det under kontrol, og så må vi jo se, hvor slemt det egentligt står til.

- Selvfølgelig får det konsekvenser på et eller andet niveau for os. Men hvor store de bliver, det må tiden vise. Nu skal vi lige have et overblik, siger Jan Larsen.

Indsatsleder Anders Brosbøl fra Nordjyllands Beredskab siger, at der er røgskader i hele bygningen - også de dele, der ikke har været brand i.

Chefvagten ved Nordjyllands Politi oplyser, at branden begrænser sig til håndboldhallen. Her er beklædningen ifølge ham stærkt beskadiget. Men skaderne indvendigt kendes endnu ikke.

- Der ryger mange tanker igennem hovedet. Til at starte med blev jeg bare helt chokeret, da jeg så flammerne. Det er altså ikke ret langt fra administrationsbygningen, hvor Gigantiums personale sidder, siger Jan Larsen.

Årsagen til branden er på nuværende tidspunkt ukendt. Der er fortsat ingen tidshorisont på slukningsarbejdet.