Officielt: Søren Haagen er klar for KIF Kolding København

16x9
Søren Haagen skifter til KIF Kolding København. Foto: Scanpix

Som TV 2 SPORT tidligere har kunnet afsløre, bliver målvogter Søren Haagen ny mand i KIF Kolding København i den kommende sæson.

Det har længe været en offentlig hemmelighed, men nu bekræfter KIF Kolding København det selv: Søren Haagen skal spille i klubben i den nye sæson.

Mandag formiddag skriver KIF Kolding København således i en pressemeddelelse, at man har indgået en et-årig aftale med den 43-årige målmandsveteran, til stor glæde for klubbens sportschef, Lasse Boesen.

- Søren er en utrolig dygtig og alsidig målmand. Han har en masse rutine fra ind- og udland, og har været i gamet mange år. Han er en ideel spiller at få ind i truppen, og skal med sin erfaring være med til at danne et professionelt miljø, og hjælpe de yngre spillere på holdet.

- Han vil indgå i et godt team sammen med Marcus Cleverly, og vores unge målmand, Anders Lynge, og vi er sikre på,at vi får en rigtig stabil målmandstrio i den kommende sæson, lyder det fra Lasse Boesen i pressemeddelelsen.

Som TV 2 SPORT tidligere har kunnet meddele, var Søren Haagen egentlig var på vej til Randers HH, men blev købt fri af sin kontrakt for altså nu at kunne skrive under med KIF Kolding København.

Haagen indstillede egentlig karrieren i 2004, men vendte tilbage til håndboldbanen efter ti års pause, og stod en rigtig flot forgangen sæson hos semifinalisterne fra Ribe-Esbjerg. Herudover har Haagen også tidligere vogtet målet for GOG, Flensburg Handewitt og Kiel, og har desuden 79 landskampe for Danmark bag sig.

KIF Kolding København sluttede som nummer otte i sidste sæsons grundspil, og herefter måtte forlade slutspillet efter seks nederlag i seks kampe.