Mogensen vender hjem til Danmark - prĂŠsenteres i nĂŠste uge

16x9
Thomas Mogensen stoppede pÄ landsholdet i 2014, men bliver stadig betragtet som en af Danmarks absolut bedste playmakere Foto: Claus Fisker / Scanpix Denmark

IfĂžlge TV 2 SPORT's oplysninger er Thomas Mogensen og Skjern nu enige om en aftale. Han prĂŠsenteres i nĂŠste uge.

Endnu en af dansk herrehĂ„ndbolds store profiler har besluttet sig for at vende hjem til den danske liga. 

Thomas Mogensen er lige nu ved at forberede sig til sin 11. sÊson i tyske Flensburg-Handewitt. Det bliver samtidig ogsÄ Mogensens sidste i Bundesligaen. NÄr hans kontrakt udlÞber nÊste sommer, skifter han Flensburg ud med Skjern og 888ligaen, som herreligaen officielt hedder.

Allerede i juni var det fremme, at Thomas Mogensen overvejede at vende hjem til Danmark i sommeren 2018. Over for TV MIDTVEST bekrĂŠftede Mogensen dengang, at Skjern var en af hans muligheder. 

 - Der er ikke noget pĂ„ plads endnu, men det er korrekt, at jeg er i dialog med Skjern og har haft en god snak med Carsten (Carsten Thygesen, Skjern HĂ„ndbolds formand, red.) om, hvad Skjern kan tilbyde mig og min familie. Jeg kan bestemt godt selv se mig selv vende tilbage til den danske liga, sagde Thomas Mogensen dengang til TV MIDTVEST.

Nu er beslutningen sĂ„ taget, og Skjern og Thomas Mogensen er blevet enige om en aftale, erfarer TV 2 SPORT. IfĂžlge kilder med indsigt i forhandlingerne bliver han prĂŠsenteret i Skjern i nĂŠste uge. 

Thomas Mogensen stoppede efter eget Ăžnske pĂ„ landsholdet i 2014 efter 106 landskampe, men selv om han har rundet de 34 Ă„r, bliver han stadig af mange betragtet som en af de absolut bedste playmakere med dansk pas. 

Efter ungdomsĂ„rene i barndomsbyen Odder spillede han fĂžrst for Viborg HK og siden fire sĂŠsoner i GOG, som han blev dansk mester med i 2007, inden han kĂžrte lige over grĂŠnsen til danskerklubben i Flensborg, hvor han nu i mange sĂŠsoner har vĂŠret en af klubbens vigtigste spillere. 

11 Är senere - til nÊste sommer - kÞrer han tilbage over grÊnsen og smÄ 200 kilometer nordpÄ til Skjern, der allerede til denne sÊson har hentet en anden dansk profil, Anders Eggert, hjem fra Flensburg og Bundesligaen.

OgsĂ„ Jesper NĂžddesbo er vendt hjem til Danmark og skal spille for Bjerringbro-Silkeborg i den kommende sĂŠson. 

Skjern HÄndbold har i dag ikke Þnsket at kommentere pÄ TV 2 SPORT's oplysninger om Thomas Mogensens forestÄende skifte. Det er heller ikke lykkedes at fÄ en kommentar fra hovedpersonen selv..

Det store overblik: SĂ„dan skifter klubberne ud til den kommende sĂŠson