Håndbold

Officielt: Thomas Mogensen vender hjem til Danmark

Skjern Håndbold får fra næste sommer glæde af den tidligere danske landsholdsspiller Thomas Mogensen, der vender hjem til den danske liga.

En af Danmarks mest profilerede håndboldspillere vender hjem til den danske liga, når bagspilleren Thomas Mogensen fra næste sommer skifter til de danske sølvvindere fra Skjern Håndbold.

34-årige Thomas Mogensen skal dog først spille sin konkrakt færdig i tyske Flensburg-Handewitt, inden han sætter kursen mod Danmark.

- Efter et langt og fantastisk udlandseventyr glæder jeg mig til igen at prøve kræfter med den danske liga. Det bliver fedt igen at opleve de danske fans på nært hold og at komme rundt i de danske haller, siger Thomas Mogensen i en pressemeddelelse.

Playmakeren har i sin tid i Tyskland været med til at vinde blandt andet det tyske mesterskab og Champions League, ligesom han har vundet EM-guld med det danske landshold. Men det er ikke slut med at vinde titler, bare fordi han skifter hjem, lyder det fra ham.

- Jeg er absolut ikke kommet hjem til Danmark for bare at forlænge min karriere. Jeg er kommet for at kæmpe med om titlerne og give videre af min erfaring efter mange år i Bundesligaen, siger Thomas Mogensen.