Håndbold

Suveræne danske U19-herrer vinder VM-kvartfinale

Efter en sikker dansk sejr over Rusland i kvartfinalen venter de forsvarende U19-verdensmestre fra Frankrig i VM-semifinalen.

Det går godt for de danske U19-håndboldherrer ved VM i Georgien.

Torsdag aften vandt de overbevisende med 37-28 over Rusland i VM-kvartfinalen, og med den sejr har de danske talenter allerede overgået sig selv fra slutrunden i 2015, hvor de endte som nummer 7. Nu er de blandt de fire bedste hold.

I første halvleg scorede danskerne stort set efter behag og gik til pause med en føring på 21-15. Det forspring formåede de at udbygge i anden halvleg. GOG's Emil Jakobsen blev kåret som kampens spiller.

Med sejren fortsætter Danmark det gode spil fra ottendedelsfinalen, hvor de vandt over de forsvarende VM-bronzevindere fra Tyskland med 28-24.

Nu venter de forsvarende franske verdensmestre i semifinalen, og det bliver en svær kamp. Danskerne har nemlig allerede stiftet bekendtskab med franskmændene ved dette VM i gruppespillet. Her blev de danske talenter udspillet med cifrene 35-26.

Semifinalen mod Frankrig bliver spillet lørdag aften.