BSV ramt af ny alvorlig skade - tvinges ud i kreativ løsning

16x9
Sebastian Frandsen er skadet i op mod et halvt år. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

BSV er blevet hårdt svækket, efter målmand Sebastian Frandsen er blevet opereret i knæet og må sidde uden for det næste halve år.

For få dage siden blev Nikolaj Marcussen skadet på ubestemt tid, og nu er Bjerringbro-Silkeborg blevet yderligere svækket. 

Sidste sæsons bronzevindere må de næste fem til seks måneder undvære målmanden Sebastian Frandsen, efter han fredag blev opereret for en bruskskade i knæet og altså nu må se til fra sidelinjen. 

- Det er enormt trist - ikke mindst for Sebastian Frandsen selv. Han har arbejdet hårdt for at komme bedre ind i sin anden sæson hos BSV, så det er selvfølgelig et stort slag for ham. Og så er det selvfølgelig også et stort slag for vores hold, siger træner Peter Bredsdorff-Larsen til TV 2 SPORT. 

Situationen betyder, at Bjerringbro-Silkeborg nu reelt set kun har én målmand til rådighed i form af Søren Rasmussen, og den situation er ikke holdbar, erkender Peter Bredsdorff-Larsen. 

- Det er vanskeligt at nøjes med Søren Rasmussen over så lang en periode. Sebastian Frandsen var jo faktisk også ude i et par måneder i starten af året, hvor Søren klarede det rigtig fint. Men over så lang tid er det en udfordring, og det er det også i dagligdagen i forhold til eksempelvis træning. 

Men det kan godt blive svært at finde en løsning for sidste sæsons Champions League-deltagere, fordi de økonomiske midler er begrænsede. 

- Kassen er ved at være tom på nuværende tidspunkt. Vi må prøve at være kreative og se, hvilke muligheder vi har. Der kan være mange løsninger, men det er for tidligt at sige, hvilken vi går med. Vi er gået i gang med at se, hvad mulighederne er på både kort og lang sigt, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Hvordan er man kreativ, hvis kassen er tom? 

- Det kan være, at der er en målmand, der kan bruge Bjerringbro-Silkeborg til at komme tilbage i sin karriere. Der kan være mange forskellige løsningsmodeller. Det kunne jo også være, at vi kan finde en lille pose penge, hvis en velvillig sponsor kan se, at vi står i en ekstraordinær situation. 

- Det er svært at sige noget lige nu. Det er en rigtig ærgerlig situation for Bjerringbro-Silkeborg, siger Peter Bredsdorff-Larsen. 

Bjerringbro-Silkeborg har vundet en af de første to kampe i sæsonen, hvilket i skrivende stund rækker til en sjetteplads i 888 Ligaen. 

Næste opgave for BSV er udekampen mod oprykkerne fra Nordsjælland, hvor de tager U18-målmanden Oliver Larsen med i truppen.