Håndbold

BSV-profil forklarer nu sit afbud: - Min datter var virkelig syg

I bussen på vej mod Gudme mandag måtte BSV’s bagspiller Sebastian Skube stå af, fordi hans datter var blevet overflyttet til Skejby Sygehus.

I timerne op til kampen mellem GOG og Bjerringbro-Silkeborg bad udeholdet om ro, efter det var blevet meddelt, at deres slovenske profil Sebastian Skube ikke var skrevet på holdkortet af personlige årsager.

Nu fortæller hovedpersonen, hvorfor han meldte afbud til den vigtige ligakamp. Et opkald fra hans kone med en nedslående besked fik Sebastian Skube til at melde afbud til kampen.

- Min datter var virkelig syg, og min familie havde brug for mig og for min opbakning, siger han til Midtjyllands Avis.

Da den 30-årige bagspiller fik beskeden fra sin kone om, at hans datter var blevet overflyttet til Skejby Sygehus, var han aldrig i tvivl om, hvad han skulle gøre.

- I min verden er familien nummer et og håndbold nummer to, og jeg kunne heller ikke koncentrere mig om at spille håndbold. Jeg skulle bare af sted.

BSV tabte kampen til GOG med 19-21. Her måtte de udover Skube undvære Nikolaj Markussen efter 22 minutter, da bagspilleren vrikkede kraftigt om.

Skube er klar til håndbold igen

Til avisen fortæller Skube, at det går bedre med datteren uden at komme nærmere ind på situationen.

Derfor var han også en del af den trup, der lørdag tog til Helsingør for at spille mod Nordsjælland Håndbold. Inden kampen var meldingen fra Skube klar.

- Selvfølgelig er jeg med, og jeg kan godt koncentrere mig om håndbold igen. Vi skal over at hente to point. Vi skal gå all-in og være mentalt og fysisk klar.

BSV vandt 36-24, og Skube scorede tre gange.

Med udesejren har de forsvarende bronzevindere fire point efter tre kampe.