Håndbold

Knudsen fik ny rolle 20 år inde i karrieren: - Har jeg aldrig prøvet før

Brændte straffekast fra holdkammeraterne hos Bjerringbro-Silkeborg sendte Michael V. Knudsen på usikker grund.

Michael V. Knudsen har prøvet meget i sin tid som håndboldspiller. Alligevel prøvede han mandag aften noget nyt.

At kaste og score på et straffekast.

Det skete, da Bjerringbro-Silkeborg hjemme slog KIF Kolding København.

- Det er ikke noget, jeg har prøvet tidligere i min karriere. Jeg har spillet sammen med Lars Christiansen og Anders Eggert, så det er ikke noget, jeg har haft fokus på. Jeg har spillet på hold sammen med nogle rigtig dygtige spillere. Men hvem ved, måske det er noget, jeg skal til at træne mere i fremtiden, sagde en smilende Michael V. Knudsen til TV 2 SPORT efter kampen.

Årsagen til stregspillerens pludselige nye rolle ligger i manglende scoringer fra holdkammeraterne fra Bjerringbro-Silkeborg.

- Vi har haft lidt svært ved at score på vores straffekast indtil videre i denne sæson. Så har vi haft et par konkurrencer til træning, hvor man går ud, når man brænder. Og jeg har været så dygtig og heldig at være i finalen hver gang og ja, hvis de andre kan score på straffekast, så kan jeg vel også, fortalte Michael V. Knudsen.

Jeg tror aldrig, jeg har set ham skyde et straffekast

Claus Møller Jakobsen, håndboldekspert, TV 2 SPORT

I kommentatorboksen fik TV 2 SPORTs ekspert, Claus Møller Jakobsen, nærmest et mindre chok, da den tidligere landsholdskollega trådte frem til syv-meter-pletten.

- Jeg tror aldrig, jeg har set ham skyde et straffekast. Heller ikke da vi trænede det i sin tid på landsholdet. Så gik han ud og satte sig med is på knæene, sagde Claus Møller Jakobsen grinende.

En beskrivelse, som Michael V. Knudsen intet gjorde for at korrigere.

Faktisk kunne målscoreren selv knap nok huske, hvornår han senest havde scoret et mål på straffekast.

- Det er lang tid siden. I en betydningsfuld kamp er det meget lang tid siden, der er det helt tilbage til ungdomsniveau, tror jeg. Men man skal ikke gøre det sværere, end det er. Bolden skal bare i kassen. Måske er det med rutinen, at man har lidt føling med det. Indtil videre til træningerne er det gået overraskende godt, så hvorfor ikke, sluttede en storsmilende Michael V. Knudsen.