Håndbold

Afsløring: Randers hugger markant spiller hos rivalen FCM

Randers HK har indkaldt til pressemøde onsdag, hvor klubben vil præsentere "den første brik" til sæsonen 2018/2019.

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er den brik en nuværende ligaprofil, der skal være med til at samle puslespillet i Randers HK og bringe klubben tilbage til toppen af dansk håndbold i de kommende sæsoner. 

Ifølge kilder med indsigt i skiftet er det nemlig FC Midtjyllands stregspiller Sabine Pedersen, som Randers vil præsentere onsdag klokken 13. Hun skifter til kronjyderne til sommer, når den nuværende sæson er slut. 

31-årige Sabine Pedersen har været en afgørende spiller for FCM Håndbold siden 2014, hvor hun kom til fra Viborg. Siden dengang har hun vundet både DM-guld, DM-sølv og senest en bronzemedalje med FCM, der lige nu er på en delt førsteplads i HTH Go Ligaen efter den nye sæsons fire første kampe. 

Det er uvist, hvor lang en kontrakt Sabine Pedersen har underskrevet i Randers, men hendes nuværende kontrakt i FCM udløber til sommer, og derfor kan hun til den tid skifte kvit og frit til Randers.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Randers HK elle Sabine Pedersen til det forestående klubskifte.

Stregspilleren har indtil videre scoret 13 mål i sæsonens første fire kampe for FC Midtjylland.

Onsdag bekræftede Randers HK skiftet på Instagram.