Håndbold

Eggerts vilde målshow sikrede Skjern historisk stor sejr mod rivalerne

Anders Eggert stortrives i den danske liga og blev endnu engang topscorer for Skjern.

Anders Eggert sprudlede, da Skjern rundbarberede TTH Holstebro.

Skjern vandt kampen 34-23, hvilket var den største sejr nogensinde over de vestjyske lokalrivaler. En sejr, der kom i hus med stor hjælp fra Anders Eggert.

Fløjspilleren scorede hele 12 mål på 13 forsøg, inden han med få minutter igen blev udskiftet og overlod pladsen til Bjarke Christensen.

- De stod smalt i banen. De havde valgt at stå meget kompakt og stå inde omkring vores stregspillere. Det gjorde, at der blev ekstra plads på kanterne, sagde Anders Eggert efter kampen til TV 2 SPORT.

Netop den megen plads kom bag på Eggert.

- Jeg var faktisk lidt overrasket. Det undrer mig, at de stod så langt inde, for de første chancer, jeg får, er virkelig store.

Også TV 2 SPORTs ekspert Peter Bruun Jørgensen var forundret over TTH Holstebros taktik.

- Anders Eggert, han scorer helt dernede fra. Så nytter det ikke noget, at man pakker det sammen. Eggert blev ved med at score, det skete også i anden halvleg. Så er man nødt til at stille sig længere ud, så han ikke får så store chancer, som han fik. Nu har han jo masser af selvtillid, og så scorer han nærmest nede fra baglinjen, sagde Peter Bruun Jørgensen.

Skjern Håndbold hentede i sommer den målglade venstrefløj hjem til den danske liga efter en årrække i Flensburg-Handewitt. Siden har Eggert scoret 40 mål i fem ligakampe for den jyske klub.

Spillelysten er i top hos fløjspilleren.

- Jeg har fået det fysiske overskud igen samtidig med, at der også er kommet lidt overskud på tingene udenfor. Det har givet mig en helt ny lyst til at spille håndbold igen.

- Jeg synes, at det er lidt sjovere igen. At køre til træning og nyder det egentlig, kommer hjem og der er tid til børnene, til familien. Jeg kan godt mærke, at spillelysten for alvor er kommet tilbage, sagde Anders Eggert efter den overbevisende sejr.

Med sejren deler Skjern Håndbold førstepladsen i ligaen med Århus Håndbold.