Håndbold

For første gang siden VM: René Toft tilbage på landsholdet

THW Kiel-spilleren er udtaget til Bygma Golden League og er dermed med for første gang under Nikolaj Jacobsen.

René Toft Hansen får efter ni måneders pause comeback på håndboldlandsholdet, der senere i oktober skal spille Bygma Golden League på hjemmebane. 

Den stærke THW Kiel-spiller er med i truppen på 18 spillere, som landstræner Nikolaj Jacobsen har udtaget til turneringen.

Det er første gang siden VM i januar, at René Toft Hansen er med på landsholdet. 

Han har blandt andet døjet med lyskeproblemer, og derfor har han hidtil ikke været med i Nikolaj Jacobsens tid som landstræner. 

- Det er glædeligt, at René Toft Hansen er tilbage i truppen for første gang siden VM, siger landstræneren i en pressemeddelelse.

- Han bringer endnu mere fysik ind i vores forsvar, og det bliver godt at få ham integreret i den måde, jeg gerne vil spille på.

- Nu har de første kampe, jeg har haft med landsholdet, været ekstremt resultatorienterede, men til denne samling har vi endelig mulighed for at koncentrere os fuldt ud om os selv, og derfor kan vi også få prøvet nogle nye ting af, siger Nikolaj Jacobsen.

Den rutinerede Skjern-fløj Anders Eggert er ikke med i truppen.

Danmark skal møde Norge, Polen og Frankrig i kampene, der bliver spillet fra 26. til 29. oktober. 

Den danske trup ser således ud: 

  • Målvogtere: Niklas Landin og Jannick Green.
  • Stregspillere: Anders Zachariassen, René Toft Hansen og Henrik Toft Hansen.
  • Fløjspillere: Magnus Landin, Casper U. Mortensen, Lasse Svan Hansen og Hans Lindberg.
  • Bagspillere: Mikkel Hansen, Michael Damgaard, Rasmus Lauge, Mads Mensah, Morten Olsen, Henrik Møllgaard, Kasper Søndergaard, Martin Larsen og Peter Balling.