Her er 12 af de varmeste transferemner lige nu

16x9
Landsholdspillerne Henrik Møllgaard og Henrik Toft er to af de profiler, der har kontraktudløb til sommer og måske vender hjem til den danske liga. Foto: Claus Fisker / Scanpix Denmark

Få overblikket over nogle af de profiler, som klubberne i herrernes håndboldliga kæmper om frem mod næste sæson.

De kæmper om bolden og point inde på banen, men væk fra halgulvet er en helt anden kamp også i gang mellem ligaklubberne i dansk håndbold. 

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger skal Bjerringbro-Silkeborgs stjernemålmand Søren Rasmussen til sommer til Ribe-Esbjerg i et opsigtsvækkende klubskifte, og han er langt fra den eneste spiller, hvis håndboldfremtid i disse dage bliver afgjort bag lukkede døre på kontorerne rundt om i de danske klubber. 

Deciderede overgangssummer er en sjældenhed i en sportsgren, hvor mange klubber kæmper for at klare sig uden at lave overtræk. Derfor sker næsten alle klubskifter, når en spiller enten har kontraktløb eller har en klausul i sin kontrakt, der gør, at vedkommende kan komme ud af en aftale før tid. 

Der findes - desværre - ikke nogen database, hvor vi kan slå op, hvilke spillere der har hvilke klausuler i deres kontrakter. Til gengæld er det som regel offentligt, hvor lange kontrakter klubber og spillere har med hinanden. 

Her er 12 af de mest interessante profiler, som har kontraktudløb efter denne sæson. Du kan klikke på hver enkelt spiller og læse mere om hans situation. 

12 varme transferemner i herreligaen

Se Ribe-Esbjerg - Århus Håndbold direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY onsdag klokken 20.30