Håndbold

Ligarivaler snupper BSV's stjernekeeper

Søren Rasmussen er blevet 41 år, men har tilsyneladende ingen planer om et karrierestop. Tværtimod.

Et spektakulært klubskifte er på vej i herrernes håndboldliga.

41-årige Søren Rasmussen har ifølge statistikkerne med afstand været den bedste keeper indtil videre i denne sæson med flest redninger og den højeste redningsprocent på 44 - og det har de åbenbart opdaget i Ribe-Esbjerg. 

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger snupper Ribe-Esbjerg nemlig den tidligere landsholdsmålmand, når hans kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg udløber efter sæsonen. 

Mandag aften kunne Midtjyllands Avis erfare, at Søren Rasmussen til sommer overraskende forlader Bjerringbro-Silkeborg, som han har spillet for siden 2014, hvor han vendte hjem til dansk håndbold efter fire år hos Flensburg-Handewitt i Bundesligaen. Flere kilder bekræfter BSV-stjernens farvel over for TV 2 SPORT, der også kan afsløre, at hans nye klub bliver Ribe-Esbjerg.

Tirsdag har BSV offentliggjort afskeden med Søren Rasmussen, men hverken BSV eller Ribe-Esbjerg har endnu præsenteret keeperens klubskifte.

- Det er tilfældigheder, der gør, at jeg ikke fortsætter i Bjerringbro-Silkeborg. Jeg står med et andet godt tilbud og et andet spændende projekt, som jeg også glæder mig meget til, siger keeperen uden selv at nævne Ribe-Esbjerg.

Ribe-Esbjerg har store ambitioner om at være med i toppen af ligaen og forstærkede sig allerede op til denne sæson med flere prominente navne. En af dem var målmand Tim Winkler, der underskrev en treårig aftale frem til sommeren 2020. Klubbens anden målmand, Emil Tellerup, har kontraktudløb til sommer.

Ribe-Esbjerg har ikke ønsket at kommentere TV 2 SPORT's oplysninger om Søren Rasmussens ankomst på den jyske vestkyst. Hovedpersonen selv afviste mandag aften over for Midtjyllands Avis også at kommentere sin fremtid.  

Ribe-Esbjerg ligger aktuelt nummer ni i 888ligaen, som Bjerringbro-Silkeborg fører efter en storsejr over TM Tønder mandag aften

Se Ribe-Esbjerg - Århus Håndbold direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY onsdag klokken 20.30