Håndbold

Skjerns pokalhelt er på vej til Bundesligaen

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er Skjern tæt på at sælge keeper Tibor Ivanisevic, som klubben lige har forlænget med.

Endnu en prominent håndboldmålmand er på vej til et opsigtsvækkende skifte. 

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er Skjern Håndbolds pokalhelt fra sidste sæson, serbiske Tibor Ivanisevic, tæt på at blive solgt til en tysk bundesligaklub. Skiftet sker til sommer, hvis de sidste detaljer som ventet falder på plads. 

Skiftet er opsigtsvækkende, fordi Skjern i foråret gik til sine sponsorer for at finde ekstra penge til at forlænge kontrakten med Ivanisevic, der var Skjerns store helt i pokaltriumfen i februar, efter klubben havde hentet ham i ungarske Gyöngyösi måneden forinden. 

Skjern ville beholde Ivanisevic, selv om klubben på det tidspunkt allerede havde kontrakter med to andre målmand til den nuværende sæson. Med serberens underskrift på en kontrakt til sommeren 2019 endte Skjern med i stedet at give Søren Pedersen lov til frit at finde sig en ny klub. Han er nu i Aalborg. 

Til gengæld har Skjerns nye målmand, Emil Nielsen, indtaget målet i det vestjyske på imponerende vis i sæsonens første kampe, og derfor har Tibor Ivanisevic efter sommerpausen mest været henvist til bænken.

Skjern Håndbold har ikke ønsket at kommentere TV 2 SPORT's oplysninger om forhandlingerne om et forestående salg.

Også Bjerringbro-Silkeborgs stjernekeeper Søren Rasmussen skifter klub til næste sæson. Han skal ifølge TV 2 SPORT's oplysninger til Ribe-Esbjerg.