Håndbold

Ribe-Esbjerg forhandler med islandsk VM-profil

Vestjyderne jagter forstærkning på højre back til næste sæson i en af topklubberne i Bundesligaen.

Se Ribe-Esbjerg - Århus Håndbold på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

BSV-keeper Søren Rasmussen er blot den første af flere forstærkninger, der skal bringe Ribe-Esbjerg helt op i toppen af håndboldligaen de kommende år. 

Vestjyderne leder også efter en højre back, og her er en islandsk landsholdsprofil kommet i søgelyset.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger forhandler Ribe-Esbjerg med islandske Runar Karason, som lige nu er holdkammerat med danske Morten Olsen og Casper U. Mortensen i den tyske Bundesligaklub Hannover-Burgdorf.

- Jeg kender ham godt, og han er da helt sikkert en interessant spiller. Men jeg har ingen kommentarer til, hvem vi forhandler med, siger Ribe-Esbjergs sportschef, Sune Agerschou til TV 2 SPORT.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er der ikke nogen aftale underskrevet endnu, men hvis skiftet falder på plads, kommer Runar Karason til Ribe-Esbjerg til sommer. 

Ribe-Esbjerg har haft store udfordringer på højre back indtil nu i denne sæson med både Morten Nyberg og Nikolaj Enderleit ude på grund af henholdsvis en skade og en hjernerystelse. 

Seere på TV 2 SPORT husker muligvis Runar Karason fra januars VM-slutrunde, hvor højrebacken blev islandsk topscorer med 29 mål og 11 assists.