VM håndbold

Wilbek: - Der må være plads til ’Mulle’ på landsholdet

I et stort interview til TV 2 SPORTs magasinprogram ’Kontra’ fortæller Ulrik Wilbek, at Kristina Kristiansens modne spil fortjener en landsholdsplads.

Hun så til fra bænken det meste af tiden ved EM 2016. Faktisk blev det bare til 11 minutters spilletid for Kristina ’Mulle’ Kristiansen.

Som om det ikke var skuffende nok for den blonde playmaker, så blev ondt værre.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen holdt nemlig Nykøbing Falster-profilen ude af landsholdet i de følgende ni måneder.

I sidste måned blev Kristina ’Mulle’ Kristiansen så taget til nåde, da landstræneren indkaldte hende som gardering for en småskadet Louise Burgaard til kampene mod Slovenien og Island. Det var en beslutning, som den tidligere kvindelandstræner og sportschef i DHF Ulrik Wilbek er glad for.

- Der må jo ’for fanden’ være plads til ’Mulle’ på landsholdet. Selvfølgelig må der det, lyder den klare besked i TV 2 SPORTs magasinprogram ’Kontra’.

Det blev dog kun til en plads på bænken mod Slovenien og begrænset spilletid til sidst i kampen mod Island i denne omgang. Men står det til Ulrik Wilbek, så fortjener Kristina Kristiansen mere spilletid.

- Når jeg ser, hvordan hun har modnet sit spil, så synes jeg, hun skulle have en chance til. Hun er en éner i ligaen.

- Og så kan det godt være, hun ikke tager chancen – fair nok. Det er også bare et lille råd til Klavs.

Kristina Kristiansens næste chance for en landsholdsudtagelse er, når bruttotruppen til det kommende VM i december udtages.

Du kan se Ulrik Wilbek tale ud om krisen med Gudmundur Gudmundsson under OL i Rio i den seneste udgave af ’Kontra’. Du finder programmet på TV 2 PLAY.