Håndbold

Målmand blev ramt i hovedet fire gange: - Som om de ikke kan lide mig

Tønders målmand sendte flere stikpiller til Ribe-Esbjergs spillere, efter han flere gange fik en bold i hovedet.

Kampuret havde netop rundet de 10 minutter da Tønders målmand, Christian Trans, for tredje gang i pokalkvartfinalen havde fået kastet en bold i hovedet af spillerne fra Ribe-Esbjerg.

Trans havde dog ikke brug for nogen pause og fortsatte ufortrødent i Tønder-målet.

Da han nåede til pausen, kunne han se tilbage på en halvleg med syv redninger. Han havde dog selv svært ved at svare på, hvorfor tre af dem netop var tvunget til at være med hovedet.

- Jeg ville hellere have taget dem med armene, men jeg synes altid, det er, når vi møder Ribe-Esbjerg, man bliver skudt i hovedet. Det er som om, de ikke kan lide mig, lød det drillende fra Christian Trans til TV 2 SPORT.

Er bolden hård at få i hovedet?

- Altså nu skyder Ribe-Esbjerg ikke så hårdt, så jeg kan ikke rigtig vurdere det. Men jo den er lidt hård.

Christian Trans, målmand for TM Tønder, undrer sig over, at det kun er mod Ribe-Esbjerg har får kastet bolde i hovedet. Video: Ronni Burkal Nielsen

I pausen havde han tid til at sunde sig, men i anden halvleg var den gal igen. Efter 46 minutter blev Pelle Schilling spillet fri på venstre fløj, og han sendte den harpiksklædte bold i Trans' ansigt for fjerde gang i kampen. Hvilket skabte stor ophidselse hos Tønder-målmanden, som forgæves forsøgte at appellere til dommerne.

Kampen endte 21-20 til Ribe-Esbjerg, som dermed er klar til Final 4, der er betegnelsen for den weekend, hvor der spilles pokalsemifinaler og finale.

Her får de selskab af GOG, som hjemme slog Århus Håndbold 37-32. De to sidste hold til Final 4 bliver fundet onsdag aften, hvor Aalborg - KIF Kolding København og TTH Holstebro - Skjern mødes i de sidste to pokalkvartfinaler.