Håndbold

Rasmus Lauge ramt af ny skade: - Det ser ikke godt ud

Den danske landsholdsplaymaker Rasmus Lauge pådrog sig en skulderskade i onsdagens pokalnederlag til Füchse Berlin.

Rasmus Lauge har en kedelig skadeshistorik, som ser ud til at få tilføjet endnu et kapitel.

Den danske playmaker spillede sammen med Flensburg-Handewitt pokalkamp torsdag aften mod Füchse Berlin, men hele anden halvleg var uden Lauge på banen.

Ifølge det nordtyske medie shz.de slog Lauge sig i slutningen af første halvleg og tog sig efterfølgende til skulderen. Han vendte ikke tilbage på banen efter pausen, og meldingen fra Flensburg-lejren er ikke alt for opmuntrende.

- Det ser ikke godt ud med Lauges skulder. Vi krydser fingre. Han skal tjekkes i morgen, siger klubbens direktør, Dierk Schmäschke, ifølge Flensburg-Handewitts Twitter-profil.

Rasmus Lauge er udtaget til landsholdet, der samles på mandag forud for Golden League-stævnet i Danmark, men det store spørgsmål er nu, om Lauge må melde afbud.

Rasmus Lauge har tre gange tidligere været ude i lang tid med slemme knæskader, som holdt ham ude af blandt andet EM i 2014 og OL i 2016.

Flensburg-Handewitt og Füchse Berlin var helt lige ved pausen, men i anden halvleg løb hovedstadsklubben fra Flensburg, der blev besejret med 29-26 på hjemmebane.

Lauge nåede at score fire mål, før han blev skadet. Lasse Svan og Thomas Mogensen scorede henholdsvis otte og tre gange for hjemmeholdet, mens Hans Lindberg lavede fem mål for Füchse Berlin.