Henrik Møllgaard vender hjem til Danmark

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger bliver den danske landsholdsspiller snart præsenteret i Aalborg Håndbold.

Efter tre års fransk eventyr i storklubben Paris vender den danske håndboldprofil Henrik Møllgaard til sommer hjem til Danmark.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger skifter den 32-årige forsvarsspecialist til Aalborg Håndbold. Det forventes, at han bliver præsenteret i næste uge, hvor Møllgaard er hjemme i Danmark i forbindelse med tre Golden League-landskampe.

Henrik Møllgaard blev lejet ud fra Skjern til Paris i 2015 og siden også solgt til den franske klub, der er blevet nummer tre og to i Champions League de to foregående sæsoner - og i år er manges favorit til at gå hele vejen.

Møllgaard har tidligere udtrykt stor kærlighed og taknemmelighed over for Skjern, fordi klubben accepterede at slippe ham til Paris. Men Skjern har allerede hentet både Thomas Mogensen og norske Eivind Tangen til bagkæden i næste sæson, og derfor kneb det med plads på holdkortet - og måske også i budgettet - til Møllgaard, der altså i stedet ender i Aalborg.

TV 2 SPORT har været i kontakt med Aalborg Håndbold, men direktør Jan Larsen har ikke ønsket at kommentere oplysningerne om en aftale med Henrik Møllgaard.