Håndbold

Vred Viborg-stjerne efter pokalexit: - Det er så hamrende ringe

Ann Grete Nørgaard var i det røde felt efter Viborgs nederlag til Aarhus United.

Aarhus United tog fusen Viborg, da de tirsdag aften kvalificerede sig til pokalturneringens semifinaler, Final 4.

Viborg var ellers store favoritter til opgøret, men de grønblusede kvinder kunne ikke få tingene til at fungere. Et stort irritationsmoment for en af holdets største profiler Ann Grete Nørgaard.

- Det er så hamrende ringe, det vi præsterer. Det er så langt under niveau, og det er under al kritik. Vi kan ikke være det bekendt.

- Vi går ind og bliver tacklet og tacklet. Vi skyder over mål. Vi mangler så mange detaljer, for at være der hvor vi skal være. Det er bare så dårligt, siger hun til TV 2 SPORT.

Hvad er forklaringen på det i så vigtig en kamp?

- Vi spiller jo kun vigtige kampe, og det her har været billedet på vores sæson. VI rammer nogle gode perioder, og så rammer vi nogle perioder, hvor vi slet ikke er der. Så snart der er nogen, der tager initiativ på os, så stresser vi og skyder for hurtigt.

- Det er ikke, fordi folk ikke ville det, men vi er bare virkelig langt fra det, vi gerne vil stå for, og det vi gerne vil være lige nu. Det er ikke, fordi vi ikke kæmper, vi er bare ikke gode nok.

Ann Grete Nørgaard sendte en skideballe til sit hold, efter de tabte i pokalen til Aarhus United. Video: Ronni Burkal Nielsen

Ann Grete Nørgaards træner i Viborg, Allan Heine, var også meget kritisk efter opgøret. Han tøver ikke med at kalde det for den største personlige skuffelse, siden han blev træner i klubben.

- Vores udgave af os selv i dag (tirsdag, red.) skuffer. Vi er langt fra alting. Det er i små perioder, at vi lykkes, og det er under al kritik, at vi kan levere så dårligt.

Aarhus United vandt pokalkvartfinalen med 21-18 og er sammen med København Håndbold klar til Final 4, der spilles mellem jul og nytår.