Landsholdsprofil slipper med skrækken efter grimt uheld

Stine Bodholt forventer at blive klar til VM, selvom hun måtte udgå med en knæskade i tirsdagens pokalkamp.

Tirsdagens pokalkamp mellem Aarhus United og Viborg HK blev en kort fornøjelse for gæsternes stregspiller, Stine Bodholt.

Landsholdsspilleren måtte udgå efter godt ti minutter af kampen, da hun i et angreb kom til skade med sit venstre knæ, selvom hun ikke var i kontakt med andre.

Men nu er der heldigvis godt nyt for Viborg-stregen, der kan ånde lettet op.

- Jeg er rigtig glad, der er ikke noget ødelagt i mit knæ. Hverken korsbånd, menisken eller ledbånd er ødelagt, så det var dejligt.

- Jeg har siddet ved telefonen hele dagen og ventet. Det har været en lang dag, men pludselig blev den lige lidt kortere, fortæller Stine Bodholt, som forventer, at hun er klar til VM i starten af december.

Skal bruge en anden skinne

Selve episoden så ikke voldsom ud på TV-billederne, men netop derfor var der ekstra grund til bekymring, da lægestaben alligevel måtte tilse spilleren i længere tid.

- Man tænker altid det værste og forbereder sig på at der var et eller andet, så man kun kan blive positivt overrasket.

Og selvom Bodholt ikke står overfor en længere skadepause, er det alligevel for tidligt at sige, hvornår hun igen kommer på banen for Viborg.

- Jeg skal have snakket med sundhedsstaben omkring, hvordan det bliver med træning. Jeg er bare glad for det positive svar, og efter et par restitutionsdage, må jeg tage den derfra.

- Min knæskal gled lidt, og det gør, at jeg skal have en anden skinne og spille med noget tape, der kan stabilisere den sammen med noget styrketræning. Men der skal ikke laves noget eller noget som helst, fortæller en lettet Bodholt dagen derpå.