VM håndbold

Team Esbjerg henter dansk landsholdsspiller

Annette Jensen skifter til Team Esbjerg efter denne sæson. Hun har været i TTH Holstebro siden 2014.

Team Esbjerg forstærker sig med landsholdsplaymakeren Annette Jensen.

Hun skifter fra TTH Holstebro til sommer på en toårig aftale, bekræfter Esbjerg inden mandagens hjemmekamp mod Viborg.

- Anette passer rigtig godt ind i det, som vi vil i Esbjerg. Hun er en dansk landsholdsspiller, en god pige med hjertet på rette sted og benene plantet på jorden. Hun kan rigtig mange ting, og hun kan også dække ind i forsvaret, siger cheftræner Jesper Jensen forud for mandagens ligakamp imod Viborg HK.

Tidligere i oktober skrev TV 2 SPORT, at Annette Jensen lå i forhandlinger med den tidligere mesterklub. I weekenden bekræftede Jensen så, at hun havde afslået et kontrakttilbud fra TTH Holstebro og havde i sinde at forlade klubben.

- Jeg er bestemt glad for, at klubben gerne ville forlænge min kontrakt, men skal jeg give min udvikling det sidste skub, så føler jeg, at jeg skal videre nu, sagde hun til klubbens hjemmeside.

Annette Jensen kom til TTH i 2014. I 2016 forlængede hun sin kontrakt med to år, og TTH-direktør John Mikkelsen havde gerne forlænget kontrakten endnu engang. Han glæder sig da også over hendes udvikling i løbet af de tre år, hun har været i Holstebro indtil nu.

- Annette har udviklet sig voldsomt i sin tid i TTH. Hun var en spændende spiller med stort potentiale, da hun kom til klubben, og nu er hun landsholdsspiller. Det siger alt. Annette er et flot eksempel på klubbens kvaliteter og DNA i forhold til udvikling af spillere.

- Vi er selvfølgelig kede af at skulle sige farvel til hende, men på den anden side er vi stolte af, at vi igen kan sende en spiller videre til større udfordringer, sagde til klubbens hjemmeside, da Jensen annoncerede sit stop i klubben.

Annette Jensen er en del af bruttotruppen på landsholdet. Hun har spillet otte kampe i nationaldragten, hvor det er blevet til fem scoringer.