Én måned til VM: Dansk landsholdsfløj døjer med ankelskade

16x9
Med en måned til VM døjer Fie Woller med en skade. Foto: Claus Fisker / Scanpix Denmark

Fie Woller er rejst hjem fra sin tyske klub Bietigheim for at få behandling af landsholdets fysioterapeut i Danmark.

Skaderne hober sig op hos de danske håndboldkvinder med bare én måned til den første kamp ved decembers VM-slutrunde i Tyskland. 

Anne Mette Hansen kæmper mod tiden for at komme sig over et overrevet bagerste korsbånd, Stine Bodholt døjer med knæproblemer, og nu må Fie Woller også sidde udenfor. 

Venstrefløjen er ramt af en ankelskade og er rejst hjem til Danmark. Hun er derfor ikke med i sin tyske klub Bietigheims Champions League-opgør mod norske Vipers Kristianstad onsdag aften.

- Jeg vred rundt på anklen for nylig, men spillede videre på det efterfølgende, og det var ikke skide godt, siger Fie Woller til TV 2 SPORT. 

Efter en scanning i Tyskland er den 25-årige venstrefløj nu taget hjem for at få behandling og genoptræne under kyndig overvågning af landsholdets fysioterapeut, Mikkel Hjuler, der undersøgte Wollers ankel første gang tirsdag.  

- Jeg er ikke så nervøs nu, som jeg var, da jeg hørte om den første gang over telefonen, hvor den var hævet, og hun havde ondt og svært ved at gå på den, siger Mikkel Hjuler til TV 2 SPORT.

Han forventer, at Fie Woller kan nå at blive klar til VM. 

- Det bedste havde selvfølgelig været, at hun var hjemme i klubben og kunne træne og spille og ikke havde problemer, og når hun er ikke det, er det selvfølgelig bekymrende. Men jeg er fortrøstningsfuld og forventer, at hun når at blive klar til VM, siger Mikkel Hjuler til TV 2 SPORT. 

Det samme forventer venstrefløjen, der var med til EM i Sverige sidste år, hvor Danmark blev nummer fire. 

- Jeg ved først mere om nogle dage, men jeg regner da med, at jeg kan nå VM, siger Woller til TV 2 SPORT. 

Danmark spiller sin første VM-kamp den 2. december mod Montenegro. De øvrige hold i Danmarks gruppe C er Japan, Tunesien, Brasilien og Rusland.