Håndbold

Landin overvejer Kolding-exit

KIF Kolding København skal måske til at se sig om efter en ny fløj. Magnus Landin overvejer nemlig at finde en ny klub efter denne sæson.

Magnus Landin kan meget vel være fortid i KIF Kolding København fra næste sæson. Det fortalte han til TV 2 SPORT onsdag aften.

- Min kontrakt udløber til næste sommer i Kolding, og jeg gør mig nogle overvejelser om, at jeg gerne vil noget andet.

I sommer var den tyske storklub THW Kiel ude efter KIF Kolding Københavns landsholdsspiller Magnus Landin. Dengang afviste den danske klub Kiel.

Da Magnus Landin til sommer står uden kontrakt, kan han frit skifte klub, hvis han ønsker at gøre det.

Om det bliver Kiel, hvor han vil kunne spille sammen med sin storebror Niklas Landin, der får glæde af ham i næste sæson, vil han ikke afsløre.

Skal du spille i Kiel?

- Det har jeg ikke nogen kommentar til.

I forbindelse med det manglende skifte til Kiel i sommer udtrykte Magnus Landin sin ærgrelse over, at han ikke fik lov til at komme til den tyske klub.

- Det var måske en ret stor chance i og med, at Raul Santos (Fløj hos Kiel, red.) var skadet, og samtidig var der mange, der smuttede fra Kolding. Så på en måde har jeg måske været lidt ærgerlig over det, men på den anden side har jeg det også fint med at være i Kolding. Det er et ungt og ret fedt hold, vi har, og jeg har fået en masse venner her, sagde Magnus Landin til TV 2 SPORT i august.