Håndbold

Mikkel Hansen og PSG får ny træner

Den franske topklub Paris Saint-Germain Handball skifter træner fra den kommende sæson.

De mange verdensstjerner i PSG Handball, herunder danske Mikkel Hansen og franske Nikola Karabatic, skal fra næste sæson trænes af spanske Raul Gonzalez.

Klubben oplyser på sin hjemmeside, at de har underskrevet en treårig kontrakt med den 47-årige spanier, der lige nu er træner for Vardar Skopje. Tilbage i vandt maj den makedonske klub Champions League ved netop at slå PSG i finalen.

Fra årene 2005 til 2011 var han desuden assistenttræner for Talant Dujshebaev i den spanske klub Ciudad Real, der vandt fire spanske mesterskaber og tre Champions League-titler. Siden var han også forbi Atlético Madrid, inden han altså skiftede til Vardar som cheftræner.

Som spiller var Raul Gonzalez med til at vinde OL-bronze i 1996, mens han i hele sin klubkarriere fra 1987-2005 spillede for spanske BM Valladolid.

Nyansættelsen betyder også, at PSG Handball siger farvel til trænerduoen Zvonimir Serdarusic og Staffan Olsson.

- Vi er glade for at kunne præsentere Raul. Fra næste sæson kan Paris Saint-Germain Handball stadig forvente at have en træner med international erfaring. Raul er den ideelle person til at tage over for Zvonimir Serdarusic og Staffan Olsson, som vi allerede nu må takke for deres professionalisme, siger PSG-chefen  Jean-Claude Blanc og fortsætter:

- Vi er stolte over, hvad de allerede har opnået med spillerne. Vores fælles mål for den indeværende sæson er stadig meget høje, og vi håber at afslutte et frugtbart samarbejde med succes.

PSG Handball er lige nu med helt fremme i Champions League, og i den franske liga vandt de torsdag aften med 32-29 hjemme over Dunkerque, så de igen ligger nummer et - ét point foran Montpellier.