Håndbold

Podcast: En kritiseret CL-ændring og håndboldens legender

Mikkel Hansen og Paris på besøg i Aalborg til Champions League-håndbold Henning Bagger / Scanpix Denmark

Flere kampe til de bedste spillere i verden: Galt eller genialt? Og hvem hører egentlig til i en bog om håndboldens største legender?

Denne uges håndboldpodcast er taget til Århus-TTH Holstebro.

Inden det opgør sidder Erik Veje Rasmussen og Tobias Møller i ekspertpanelet, der også tæller TV 2 SPORT's håndboldredaktør Dan Philipsen.

De tre diskuterer udviklingen i den danske 888liga, hvor alle tilsyneladende kan slå hinanden, så der tilsyneladende ikke længere findes definerede top- og bundhold. Er midterholdene blevet bedre, eller er det de bedste, der ikke præsterer godt nok?

Det svar søger panelet i denne uge.

De diskuterer også den nye Champions League-struktur, som EHF vil indføre fra 2020. En struktur, der har mødt bekymring - og vrede - hos blandt andre de danske klubdirektører og flere af verdens bedste spillere.

Men er den så gal, som aktørerne gerne vil gøre opmærksom på - eller har EHF ret, når de mener, at turneringen bliver mere attraktiv?

Endelig kan du også komme med i det nostalgiske hjørne, når de tre paneldeltagere hjælper med inspirationen til en ny bog, der skal udkomme i 2018. For hvem hører egentlig til, når håndboldens største legender skal nedfældes?

Håndboldredaktøren, ligatræneren og playmakeren er ikke helt enige, men kommer med en lang række gode bud - og anekdoter.

Hør podcasten i sin fulde længde herunder - eller find den via iTunes eller hvor du ellers plejer at finde dine podcast.