Håndbold

Dansk landsholdsspiller er på vej til Viborg

Viborg HK er ifølge TV 2 SPORT's oplysninger tæt på en aftale med TTH's Pauline Bøgelund. Også en norsk højreback er på vej.

Brikkerne er i højt tempo ved at blive lagt hos de danske håndboldklubber i det store transfer-puslespil frem mod næste sæson.

I dameligaen har Viborg HK allerede præsenteret TTH-fløjen Stine Andersen og stregtalentet Ida-Marie Dahl fra Ajax København som nye spillere fra næste sæson og forlænget aftalerne med profiler som Ann Grete Nørgaard og landsholdsspillerne Line Haugsted og Stine Bodholt. 

Men der er flere spillere på vej til dameligaens aktuelle nummer to. 

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger skifter TTH Holstebros Pauline Bøgelund også til Viborg til sommer. 21-årige Bøgelund er med omkring landsholdet, hvor landstræner Klavs Bruun Jørgensen i noget tid har set den normale højre back som backup for førstevalget Trine Østergaard på højre fløj. 

Pauline Bøgelund er dog ikke blandt de 16 spillere, der har fået en plads i truppen til VM-slutrunden i Tyskland i december.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar til det forestående klubskifte fra Pauline Bøgelund, der kom til TTH Holstebro fra FCM Håndbold i 2016.

Hun bliver den anden landsholdsspiller, der forlader TTH til sommer, hvor vestjydernes også mister playmakeren Annette Jensen, der allerede er blevet præsenteret i Team Esbjerg.  

Pauline Bøgelund er ikke den eneste højre back, der er på vej til Viborg HK. Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er viborgenserne også tæt på en aftale med den norske højre back Moa Høgdahl, der spiller for Byåsen og på det norske 'rekrutlandshold' - B-landsholdet hos vores nordiske naboer. 

TV 2 SPORT har været i kontakt med Viborg HK, der ikke har ønsket at kommentere på oplysningerne.