Håndbold

Helt op i hjørnet: KIF-profil scorer på frikast efter tid

KIF Kolding Københavns Philip Stenmalm gav sit hold den perfekte afslutning på første halvleg, da han sendte et direkte frikast ind bag Tim Winkler.

Første halvleg havde bestemt ikke været nogen særlig velspillet eller underholdende affære, da svenske Philip Stenmalm gjorde sig klar til den sidste aktion.

Foran ham stod seks Ribe-Esbjerg-spillere klar med en mur af høje folk, men på imponerende vis formåede KIF-spilleren alligevel at tvinge bolden forbi dem og helt op i hjørnet.

- Jeg så, de flyttede sig lidt for meget over til venstre for mig, og så prøvede jeg at sende den ind med lidt skrue. Så den gik ind, sagde en glad Stenmalm på vej ind til anden halvleg.

Med scoringen sikrede gæsterne sig et forspring på tre mål på vej til pausen (8-11), og Ribe-Esbjergs frustrationer var tydelige, da et højtlydt "fuck" gav genlyd foran omklædningsrummet.

- Det var selvfølgelig vigtigt at få et mål til og gå til pause foran med tre mål. Vi står godt i forsvaret og har en velspillende målmand, så skal vi bare gøre det bedre i angrebet for at vinde kampen, tilføjede Stenmalm.

Det formåede KIF da også at blive, men hjemmeholdet fulgte med. Derfor blev kampen først afgjort i allersidste minut, da Bo Spellerberg først scorede på straffekast, inden Lukas Karlsson blev dømt for angrebsfejl.

Bo Spellerberg satte den afgørende scoring ind for KIF Kolding København, da de på udebane slog Ribe-Esbjerg med 24-23. Video: TV 2 SPORT

Resultatet blev derfor 24-23 til gæsterne for KIF Kolding København, der med sejren rykker op på femtepladsen i herrernes håndboldliga.

Ribe-Esbjerg ligger derimod fortsat under stregen med blot seks point i 11 kampe.